TRAILER: ‘The After Party’ draait om slagen in de hip-hop en komt van de makers van ‘How to Make It in America’

Netflix The After Party trailer

TRAILER: ‘The After Party’ draait om slagen in de hip-hop en komt van de makers van ‘How to Make It in America’

De nieuwe film The After Party draait om slagen in de hip-hop en komt van de makers van ‘How to Make It in America’. Bekijk nu de trailer!

Vorig najaar onthulde Netflix plannen om een nieuwe original film met de titel The After Party te maken. De streamingdienst heeft de officiële hoofdtrailer van deze nieuwe flick nu onthuld.

Het verhaal draait om Owen (rapper KYLE), een ambitieuze en talentvolle hiphopartiest die streeft naar een platencontract. Nadat hij echter per ongeluk zijn 15 minutes of fame pakt met een beschamende virale video, is het aan Owen om een manier te vinden om zijn verpeste reputatie om te zetten. De film volgt zijn reis, terwijl hij probeert om serieus genomen te worden in de muziekwereld.

Netflix pakt met de op het eerste oog aantrekkelijke film uit, met onder meer optredens van Wiz Khalifa, DJ Khaled, Pusha T, Ski Mask the Slump God, Teyana Taylor, Frans Montana, Jadakiss, Tee Grizzley, Young M.A. en andere spraakmakende rappers. De creatie komt bovendien van de hand van de makers van How to Make It in America, één van de meest ondergewaardeerde series, die veel te snel aan zijn einde kwam.

Je kunt de nieuwe trailer voor The After Party bovenaan bekijken. Verwacht de film 25 augustus op Netflix.

Netflix The After Party trailer

Post a Comment

#Volg ons op Instagram