TRAILER: J.J. Abrams’ Nazi Zombiefilm ‘Overlord’ komt naar de bioscoop

Overlord trailer J.J. Abrams

TRAILER: J.J. Abrams’ Nazi Zombiefilm ‘Overlord’ komt naar de bioscoop

J.J. Abrams’ Nazi Zombiefilm Overlord verschijnt later dit jaar in de bioscoop. Bekijk hier de trailer van de oorlogsfilm met een twist.

De volgende film van producent en regisseur J.J. Abrams heeft niets te maken met de Cloverfield-franchise of Star Wars. Wel heeft het alles te maken WOII en gevaarlijke zombie-nazi’s. Bekijk nu de nieuwe trailer voor Overlord!

Het eerste waar wij aan moesten denken? De zombie-nazi’s uit de Call of Duty-videogames. Hierin nemen soldaten het op tegen zombies in nazikostuums. Genoeg redenen om er op los te schieten. Toch?

Deze nieuwe film volgt in ieder geval een groep bondgenoten tegen een achtergrond uit de Tweede Wereldoorlog. Na het parachutespringen landen ze nabij een griezelig fort, dat gastheer blijkt voor een aantal gruwelijke wetenschappelijke experimenten. Dit uiteraard om de ultieme soldaat te creëren. Het lijkt erop dat de experimenten in plaats daarvan resulteerden in zombies en nu moeten de geallieerden deze nieuwe bedreiging overleven.

Hoewel de film geen verband houdt met de Cloverfield-franchise, waren er geruchten dat deze film zou linken naar de films uit die serie. Het lijkt er echter op dat deze inmiddels zijn ontkracht.

Check Overlord medio november in de bioscoop.

Overlord trailer J.J. Abrams

Post a Comment

#Volg ons op Instagram