WONEN: Tommy Hilfiger’s voormalige woning staat te koop voor slechts $6,75 miljoen

Tommy Hilfiger's voormalige woning

WONEN: Tommy Hilfiger’s voormalige woning staat te koop voor slechts $6,75 miljoen

Tommy Hilfiger’s voormalige woning staat te koop voor slechts $6,75 miljoen. Bied jij mee op deze prachtige oud-mansion van de fashionlegende?

Tommy Hilfiger's voormalige woning

Dit schitterende landgoed, ooit eigendom van Tommy Hilfiger, is op de markt gekomen voor de flinke prijs van $ 6,75 miljoen. Dan heb je echter wel een behoorlijk stulpje, vlakbij hartje New York.

De accommodatie, bekend als Appleyard Estate, ligt op ongeveer 48 km van Manhattan en bevindt zich in het pastorale Greenwich, CT. Het te koop staande gebied met villa beslaat ongeveer 4,6 hectare grond.

Het herenhuis, dat een koloniale stijl heeft, meet bijna 3.000 vierkante meter. En wat doe je met al die ruimte? Een professionele muziekstudio, bioscoop om gasten te vermaken, bibliotheek en 5 slaapkamers op de hoofd- en bovenverdiepingen.

Het interieurontwerp integreert naadloos in het pittoreske buitenleven, omdat de eetkamer, de familiekamer en de woonkamer allemaal beschikken over veel natuurlijk licht, terwijl ze zich direct openen naar het zwembad of het solarium.

Met een omheind terrein en met kasseien omzoomde entree, bekijk je meer details van het indrukwekkende stukje onroerend goed hier.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram