GIVEAWAY: Fossil’s Q Grant Hybrid Smartwatches maken indruk en wij geven een exemplaar weg

Fossil Q Grant Hybrid smartwatch winactie

GIVEAWAY: Fossil’s Q Grant Hybrid Smartwatches maken indruk en wij geven een exemplaar weg

De robuuste Fossil Q Grant Hybrid Smartwatch maakt indruk en wij geven een exemplaar van het slimme horloge weg. Doe je mee met de winactie?

Fossil Q Grant Hybrid Smartwatch

Voor hen die smartwatches interessant vinden, maar qua stijl liever kiezen voor een robuust en stoer klokje, heeft Fossil dé perfecte oplossing. Hun Q Grant horloge is namelijk een hybride smartwatch in een bijzonder mannelijk jasje, en wij geven een exemplaar van dit pronkstuk weg!

De Fossil Q Grant Hybrid is een horloge met een analoge wijzerplaat en een aantal slimme functies. In tegenstelling tot een smartwatch, beschikt de hybride niet over een volledig digitaal scherm. Iets dat sommige horlogedragers toch afschrikt. De functies van de hybrid zijn echter een surplus voor hen die graag connected zijn. Een ouderwets mooi horloge, maar met moderne connectiviteit. Ideaal!

Dankzij de ingebouwde stappenteller bijvoorbeeld, meet het hybride horloge je dagelijkse activiteiten. Gewoon net als bij een compleet digitaal horloge.

Op de tweede, kleinere wijzerplaat zie je bovendien in hoeverre jij je gezondheidsdoel hebt behaalt. Zit je bijna op 100% van je gewenste aantal stappen? Pak dan even de trap in plaats van de lift. Of stap een bushalte verder in.

Fossil Q Grant Hybrid smartwatchWat natuurlijk essentieel is bij de Q Grant, is dat je via bluetooth je smartphone aan het horloge kunt koppelen. Dit brengt talloze handige functies met zich mee. Zo ontvang je een trilling bij inkomende oproepen, e-mails of berichten. En via de bijbehorende app stel je in welke notificaties je wel en niet wilt ontvangen.

Andere belangrijke eigenschappen:

  • Dial diameter 44 mm
  • Werkt met Android 4.4+ en iOS 8.2+
  • Waterdicht tot 5 ATM: je kunt er mee douchen & zwemmen
  • Batterijduur van ongeveer 6 maanden, afhankelijk van gebruik

Win een Fossil Q Grant Hybrid Smartwatch t.w.v. €179

De Q Grant Hybrid smartwatch is net zo robuust als elk ander horloge, maar kan zo veel meer dan een normaal klokje. De smartwatch connect gemakkelijk met je telefoon, luistert naar belangrijke berichten en stuurt je de belangrijkste notificaties door. Een beauty met brains dus! Zocht jij toevallig naar een nieuw horloge? Je kunt nu hier jouw eigen exemplaar winnen.

Fossil Q Grant Hybrid FTW1147Om deel te nemen hoef je ons alleen maar een mailtje te sturen met als onderwerp “SmartQ”, compleet met jouw volledige NAW-gegevens. Tevens volg je ons natuurlijk op Facebook & Instagram, mocht je dit nog niet doen. (Shame on you!)

De gelukkige winnaar ontvangt per mail reactie!

Deelname aan de giveaway kan tot 15 augustus. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram