BIOSCOOP DEAL: IJskoud Bier & Verse Burgers voor €1 bij ‘Mission Impossible Fallout’

kinepolis bioscoop deal bier burgers mission impossible fallout

BIOSCOOP DEAL: IJskoud Bier & Verse Burgers voor €1 bij ‘Mission Impossible Fallout’

Bij de Kinepolis Bioscoop Deal zijn Bier & Burgers maar €1 tijdens Mission Impossible Fallout. Deze BBB bioscoopactie is woensdag 1 augustus.

kinepolis bioscoop deal bier burgers mission impossible fallout

Deze week gaat de absolute blockbuster Mission Impossible: Fallout in première en dat wordt goed gevierd. Bioscoop Kinepolis heeft namelijk op woensdag 1 augustus een heerlijke bioscoop deal: IJskoud bier en juicy burgers voor maar 1 euro per stuk! Bij welke vestiging zien we jullie?

De speciale Bier, Burgers & Blockbuster-avond is inmiddels een begrip bij vele bioscoopbezoekers. Tijdens de actieavond genieten we van koud getapt bier, verse hamburgers en een gloednieuwe topfilm in 3D. Deze woensdag is dat niks minder dan de nieuwste Mission Impossible-film met Tom Cruise. Volgens vele recensies nu al de tofste actiefilm van het jaar en misschien wel de beste ooit met agent Ethan Hunt.

Cruise keert dus terug als IMF-agent Hunt, net als de rest van zijn team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) en terugkerende personages (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan). Ethan bevindt zich wederom in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt.

Kinepolis Bioscoop Deal: Bier, Burgers & Mission Impossible Fallout

  • Kinepolis BBB Mission: Impossible – Fallout
  • 1 augustus 2018
  • Start event: 19:30 uur
  • Start film: 20:00 uur
  • Tickets: € 13,-
  • Te zien in: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Schagen, Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer

Ga jij het woensdag niet redden, maar ben je gecharmeerd van het idee om tijdens deze tropische zomer even af te koelen? Ga dan lekker op een ander moment naar de bioscoop voor één van de reguliere vertoningen of voorpremières van MI: Fallout. In de Kinepolis Breda, Den Bosch en Utrecht kun je de film trouwens in Laser ULTRA bekijken. Een unieke ervaring die perfect past bij deze knallende actie met de Impossible Mission Agent!

kinepolis bioscoop deal bier burgers mission impossible fallout

Kinepolis verwelkomt Denzel Washington in The Equalizer 2

Over actie gesproken. Wist je dat Denzel Washington binnenkort terug is in het vervolg op succesfilm The Equalizer? Je kunt nu zelfs tickets boeken voor de hele toffe The Equalizer-marathon, op zaterdag 11 augustus. Kun je zowel deel één als het gloednieuwe deel twee achter elkaar checken op het witte doek.

Meer interesse in andere filmgenres? Ontdek het complete filmaanbod.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram