Emporio Armani introduceert heeft een nieuwe generatie touchscreen smartwatches geïntroduceerd

Emporio Armani touchscreen smartwatches Connected

Emporio Armani introduceert heeft een nieuwe generatie touchscreen smartwatches geïntroduceerd

De nieuwe generatie Emporio Armani touchscreen smartwatches is geïntroduceerd. Ideaal voor de man die van design én tech houdt! 

Emporio Armani touchscreen smartwatches Connected

Emporio Armani introduceert een nieuwe generatie touchscreen smartwatches, waarmee de innovatieve wearables-lijn van het merk verder wordt uitgebreid – Emporio Armani Connected. Met een modieus design, beschikken de smartwatches over de nieuwste wearable technologieën zoals hartslagtracering, swimproof technologie en GPS tracking.

Gelijktijdig met de lancering van de nieuwe smartwatches is trouwens een selectie van exclusieve nieuwe foto’s uit de ADV FW18-campagne onthuld, met de beroemde zanger en songwriter Shawn Mendes, nu het gezicht van de hele collectie horloges van Emporio Armani.

De nieuwe smartwatches zijn sinds halverwege deze maand beschikbaar voor pre-sale op armani.com en zijn begin september wereldwijd verkrijgbaar bij Armani-winkels en geselecteerde retailers wereldwijd.

Emporio Armani touchscreen smartwatches Connected

Emporio Armani Touchscreen Smartwatches

De nieuwste smartwatches van Emporio Armani Connected zijn voorzien van dynamische styling, de nieuwste evolutie van draagbare technologie en een gestroomlijnd ontwerp. Het doet de traditie van precisie van het merk in uurwerken eer aan. Aangedreven door by Wear OS van Google en de Qualcomm® Snapdragon WearTM 2100 SoC, zijn de nieuwe Emporio Armani Connected touchscreen smartwatches compatibel met zowel iPhone als Android-telefoons.

Naast de klassieke kenmerken van het Wear OS-platform, bevatten de smartwatches toegevoegde functionaliteit, en vinden ze nieuwe manieren om dragers verbonden te houden met dat wat het meest belangrijk is.

Emporio Armani touchscreen smartwatches Connected

Emporio Armani Connected

Hartslagtracking Volg automatisch je hartslag bij verschillende soorten trainingen met Google Fit of apps van derden

Swimproof Technology Douchen, zwemmen en duiken tot 3 ATM, en track zwemtrainingen via apps van derden

Betaaltechnologie Doe aankopen via je NFC-enabled smartwatch met Google Pay, dat beschikbaar is in bepaalde landen.

GPS-afstandscontrole Laat je telefoon thuis wanneer je gaat wandelen, klimmen, fietsen of joggen. De ingebouwde GPS registreert de afstanden op je smartwatch.

Emporio Armani touchscreen smartwatches ConnectedAssistent om je pols Stel vragen en geef opdrachten direct aan je smartwatch via Google Assistent, dat beschikbaar is in bepaalde landen.

De nieuwe Emporio Armani Connected touchscreen-smartwatch is voorzien van de nieuwe digitale dial-ontwerpen, een opvallend roestvrijstalen behuizing en een scherp 1,19-inch AMOLED-scherm, inclusief een omgevingssensor om de levensduur van de batterij te verlengen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram