UITGAAN: Elrow keert met ADE 2018 terug in Amsterdam

Elrow ADE 2018 Chinese Rowyear

UITGAAN: Elrow keert met ADE 2018 terug in Amsterdam

Elrow zal met ADE 2018 terugkeren in Amsterdam. Zaterdag 20 oktober verwelkomt de Kromhouthal elrow Chinese Rowyear bij het Amsterdam Dance Event 2018.

Elrow ADE 2018 Chinese Rowyear

Dat de eerste editie van elrow Town Festival Amsterdam – zaterdag 8 september – is uitverkocht, heb je misschien wel gehoord. Dit jaar kunnen we echter nog meer elrow verwelkomen in Nederland, want voor het vierde achtereenvolgende jaar zal het concept terugkeren naar ’s werelds grootste elektronische muziek conferentie en festival: Amsterdam Dance Event.

Op zaterdag 20 oktober om precies te zijn, verandert de Amsterdamse Kromhouthal in een kleurrijke fantasiewereld met ditmaal als thema “Chinese Rowyear”.

De kaartverkoop start vandaag (woensdag 25 juli) om 14:00 uur. Klik hier voor tickets.

Welcome to China

Geleid door de nieuwe maan stap je binnen in een mysterieuze Chinese Bazaar. Heilige draken en goden van zowel goed als kwaad waken onder het rode lantaarnlicht. Waan je in traditionele pagodes en de tempel van de keizer, terwijl het jaar van de hond op de typische elrow wijze wordt gevierd.

Over elrow

Het bonte sprookje begint in 2010. Een klein feestje in Barcelona, een speelplek voor volwassenen, een droomwereld vol surrealistische optredens, met kwalitatief goede dancemuziek.

Als de feesten in rap tempo omarmd worden door een steeds groter feest-minnend publiek, volgt na Barcelona de rest van de wereld. Party’s waarbij je het zo gek niet kunt bedenken of het is er of kan er: uitbundige confettiregens, trapeze-acts in de nok van de kunstig aangeklede ruimtes, straattheater van hoog niveau en vooral een kleurrijk publiek, dansend op de beats van top dj’s.

Zeven jaar later is elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld. Een steevast uitverkochte resident avond in Amnesia, Ibiza, maar ook themafeesten van Barcelona tot Bristol, van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai; 250 events in meer dan vijftig verschillende steden. Amsterdam mag hier uiteraard niet bij ontbreken.  

elrow ADE 2018 Chinese Rowyear

Details elrow Chinese Rowyear ADE 2018

Elrow Amsterdam Dance Event 2018
Datum: zaterdag 20 oktober
Start kaartverkoop: woensdag 25 juli
Locatie: De Kromhouthal, Amsterdam
Tijden: 22:00 – 06:00h
Muziekstijlen: House, Techhouse, Techno
Thema: Chinese Rowyear
Website: ElrowADE2018

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram