Deze Jassen Trends 2018 voor Mannen kom je komende herfst & winter tegen

Jassen Trends 2018 Mannen - oversized puffer jacket balenciaga

Deze Jassen Trends 2018 voor Mannen kom je komende herfst & winter tegen

Deze Jassen Trends 2018 Mannen kom je komende herfst & winter tegen. Voor welke herenjassentrends ga jij dit najaar?

Jassen Trends 2018 Mannen - oversized puffer jacket balenciaga

We weten het. We zitten nog volop in de tropische zomer. Toch kunnen we de winterjassen voor heren binnenkort alweer in de winkel verwachten. Daarom is het van belang om te kijken naar de Jassen Trends 2018 Mannen. Voor welke winterjassen en herfstjacks ga jij dit jaar?

Om jullie een handje te helpen hebben we 8 Jassen Trends 2018 voor Mannen uit Londen, Parijs, Milaan en New York op een rij gezet. Weet je zeker dat je het hoofd stijlvol warm houdt als het weer opeens omslaat straks.

Wat zijn de grootste Jassen Trends 2018 Mannen?

1. Het draait om de jaren 90

We zagen het al aan de huidige lente- en zomercollecties. Heel veel retro vanuit de negentiger jaren. Grote, chunky sneakers, kleding met geïnspireerd door SEGA en allerlei modellen ‘van toen’, die opnieuw zijn uitgebracht.

Dit najaar kun je complete trainingspakken, vissershoedjes en nog meer oversized sneakers verwachten. Ook op het gebied van winterjassen en najaarsjacks kun je echter nineties details verwachten, zoals extra grote grafische logo’s, baggy fits en nog veel meer oldskool inspiratie.

Jassen Trends 2018 Mannen

Jaren 90

2. Investeer in shearling

Het is simpel. Van hoge kwaliteit shearling winterjassen kun je in principe een leven lang genieten. Ze houden je bovendien goed warm én zien er goed uit. Natuurlijk, een Italiaanse parka winterjas met bontkraag werkt elke winter, maar hetzelfde geldt voor de shearling.

3. Draag veel leer

Leer houdt warm, dat is oud nieuws. Dit najaar mag je echter meer leer dan ooit gebruiken. Betekent dat naast het leren jack ook de broek best van leder mag zijn. Draag de jas dan oversized en/of extra-long. Ga voor die Matrix look!

4. Ga op ‘hiking’ trip

We zagen aan de hand van diverse sneakers dat de hiking style dit jaar een belangrijke rol speelt. Hiking is natuurlijk (extreem) wandelen in de natuur en dat betekent dat we bijbehorende kleding zien die wat robuuster oogt en niet vies is van opvallende of juist enorm camouflerende kleuren. Ook in de najaarsjassen 2018 voor mannen zien we dit terug. Denk aan het betere werk qua flexibele, maar warme stoffen, en veel hardware bij de pockets, zoals ritsjes en knoopjes.

Jassen Trends 2018 Mannen shearling

Shearling

5. Zorg ervoor dat je een windjack in je kast hebt

De technische bovenkleding trend voor mannen laat geen tekenen van afnemen zien – of het nu gaat om de oversized puffer jacks of ultra-lange down-filled jacks, nylon speelt een cruciale rol. Fix voor jezelf zo’n nylon windjack en trotseer de herfst lachend.

6. Draag bruin

Als je regelmatig pakketjes krijgt via UPS, dan weet je waar we het over hebben. Een compleet bruine outfit. Dit najaar mag het, dus kies voor een shearling jas, bomberjas of blazer in het bruin. Zelfverzekerd? Koop gelijk een compleet pak in een melkchocolade-kleur.

7. Check de ruiten

Yes. Ruiten zijn dit najaar 2018 absoluut een must. Het leuke is dat je ze zal tegenkomen volgens jaren 90 recept: extra groot. En extra grote ruiten betekent extra grote jassen = oversized.

8. Van Westen naar Western

De Western trend zal ook terugkomen in de Jassen Trends 2018 Mannen. Cowboy-achtige boots kwam je al volop tegen in Milaan, Londen en Parijs. Deze herfst en winter zien we ook dat de jacks en jassen een vleugje Red Dead Redemption krijgen. We zien veel ruitjes, spijkerstoffen en leren broeken. Meerdere trends komen samen in deze stijl.

Jassen Trends 2018 Mannen

Western

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram