TRAILER: Jason Momoa keert terug als ‘Aquaman’ in eerste volledige trailer

aquaman trailer

TRAILER: Jason Momoa keert terug als ‘Aquaman’ in eerste volledige trailer

Jason Momoa keert terug als Aquaman in eerste volledige trailer. Ga jij de nieuwe DC Comics-film kijken in de bioscoop?

Warner Bros. heeft afgelopen weekend de officiële trailer van Aquaman uitgebracht tijdens San Diego Comic-Con. Van de hand van regisseur James Wan, toont de preview Jason Momoa als titulaire held, terwijl hij uit de schaduw van de Justice League komt. Het is zijn tweede verschijning in de DC Comics Universe.

“Ik wilde onze film unieker maken. Dus mijn film kun je beter beschouwen als een science fiction fantasy-film, dan een traditionele superheldenfilm”, aldus Wan tijdens een panel bij de presentatie van de filmtrailer. De nieuwe flick draait volledig om de oorsprong van de half menselijke, half-Atlantische Arthur Curry.

Wij zijn zelf niet heel erg onder de indruk van de preview, die wederom volgepropt lijkt met CGI-explosies en corny oneliners, vergelijkbaar met de laatste DC-films. Wat dat betreft verwachten we na het zien van de verrassende trailer meer van Shazam. Al hopen we natuurlijk dat we het volledig mis hebben met Aquaman. Één positieve noot waar je zeker op kunt rekenen: Amber Heard speelt in de film.

Bekijk de volledige trailer bovenaan en check de film medio december in de bioscoop.

aquaman trailer

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram