TRAILER (10 min.): Sacha Baron Cohen is terug in uitermate spraakmakend ‘Who Is America?’

Who Is America? online kijken

TRAILER (10 min.): Sacha Baron Cohen is terug in uitermate spraakmakend ‘Who Is America?’

Sacha Baron Cohen is terug in spraakmakend Who Is America?. Bekijk de tien minuten durende trailer snel!

Filmmaker Sacha Baron Cohen is terug in zijn wereld van vermommingen en satire, met ditmaal aandacht voor kwesties rond wapenbeheersing – zogeheten gun control – in de Verenigde Staten. De eerste aflevering van zijn spraakmakende nieuwe show Who Is America? werd maandavond uitgezonden op Showtime, en zoals we gewend zijn van de humor van Cohen, was het meteen hilarisch én verontrustend.

Een bijzonder alarmerende clip – te zien in de preview bovenaan – toont ons Cohen vermomd als de hyper-macho Israëlische kanonfanaticus Erran Morad. Hij is hier samen met Larry Pratt, executive director van wapenbeheersorganisatie Gun Owners of America, die een trainingsprogramma voor geweren van kinderen steunt. Op 9 minuut 40 deelt hij daarnaast enkele oplettende ‘feiten’.

“Kinderen jonger dan vijf hebben ook verhoogde niveaus van het feromoon Blink-182, geproduceerd door het deel van de lever bekend als de Rita Ora”, aldus Pratt die zonder vragen het script opleest, gegeven door Cohen. “Hierdoor kunnen zenuwreflexen 40% sneller reizen langs de Cardi B neurale weg richting de Wiz Khalifa, waardoor ze tijd besparen en levens redden.”

Who Is America? online kijken

Pratt was slechts één van meerdere politieke figuren die kennis maakte met Cohen’s personages. In de eerste aflevering wordt voormalig presidentskandidaat Bernie Sanders geïnterviewd door Cohen’s Billy Wayne Ruddick, een extreem conservatieve man uit het zuiden. En in het gewerensegment van de aflevering verschijnt de goedgelovige voormalig senator Trent Lott, evenals de huidige republikeinse congresleden Matt Gaetz, Dana Rohrabacher en Joe Wilson, allen geleid door Cohen’s Morad persona en zijn ‘Kinderguardians’ wapentrainingprogramma voor ‘getalenteerde’ kinderen “en” goed opgeleide kleuters.”

In toekomstige afleveringen kunnen we verschijningen verwachten van de voormalige Senaatskandidaat Roy Moore en een ooit bijna vice-presidentiële Sarah Palin, die allebei kritiek hadden op Cohen voorafgaand aan het debuut van de show.

Wij zijn benieuwd!

 

Post a Comment

#Volg ons op Instagram