Thom Browne gaat komend seizoen FC Barcelona kleden buiten het veld

Thom Browne kleedt FC Barcelona

Thom Browne gaat komend seizoen FC Barcelona kleden buiten het veld

Thom Browne gaat komend seizoen FC Barcelona kleden tijdens de formele en informele gebeurtenissen buiten het veld. Een goede keus?

Thom Browne kleedt FC Barcelona

Thom Browne zet zijn werkzaamheden in de sportsector voort. Onlangs, rondom de NBA-finales van 2018, werden LeBron James en de Cavaliers al door de New Yorkse ontwerper in pak gestoken. Het merk heeft nu echter ook zijn weg binnen het voetbal gevonden, aangezien Thom Browne de officiële kleermaker zal worden voor FC Barcelona.

Er wordt gezegd dat het partnerschap voor komend seizoen is en zal bestaan uit off-the-field looks en formele kleding voor de manschappen van Barça. Winstpunt voor het kledingmerk is natuurlijk dat de partnership goed zichtbaar zal zijn tijdens de Champions League- en La Liga-uitwedstrijden.

Thom Browne: “Ik ben verheugd om te blijven samenwerken met enkele van de beste atleten ter wereld en ik ben echt vereerd om een ​​team te kleden dat dezelfde waarden deelt. De kostuums bieden een platform dat de spelers in staat stelt hun individualiteit uit te drukken en tegelijkertijd hun solide teamgeest en kameraadschap te versterken. Topsporters zijn uitzonderlijke rolmodellen en we hopen dat het vertrouwen en de veerkracht die de spelers in hun uniform uitstralen jonge generaties zal inspireren. ”

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram