GIVEAWAY: Win een Skyscraper Filmpakket met bioscooptickets voor twee!

skyscraper bioscoop tickets

GIVEAWAY: Win een Skyscraper Filmpakket met bioscooptickets voor twee!

Win deze week bioscoopkaarten voor 2 + een filmpakket voor Skyscraper met Dwayne ‘The Rock’ Johnson . Wie neem je mee naar the movies?

Vlak voor het weekend ging de keiharde actiefilm Skyscraper in première in de bioscoop. Wil jij Dwayne Johnson alias The Rock in actie zien op onze kosten? Doe dan snel mee met onze nieuwste movie giveaway!

Dwayne Johnson speelt in deze spannende blockbuster Will Ford, een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers) en belooft uiteraard een hoop vuurwerk.

Skyscraper poster nl

De film draait sinds 12 juli in de bioscoop.

WINACTIE Skyscraper!

Win twee gratis bioscooptickets, plus een origineel ‘Skyscraper’ T-shirt en altijd handige waterfles. Wie neem jij mee naar de bioscoop als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘HOOGTEVREES’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten en die toffe merchandise.

Succes!

Meedoen kan tot 21 juli en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

skyscraper filmpakket

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram