De Ferrari Portofino Roadshow op bezoek in Nederland

Ferrari Portofino Roadshow

De Ferrari Portofino Roadshow op bezoek in Nederland

De negen auto’s tellende Ferrari Portofino Roadshow was afgelopen week op bezoek in Nederland. Heb jij ze voorbij zien komen?

Ferrari Portofino Roadshow

Begin dit jaar heeft Ferrari zijn collectie uitgebreid met de Portofino. Ter introductie van deze stijlvolle V8 GT cabrio met inklapbare hardtop organiseert Ferrari momenteel de Portofino Roadshow, die afgelopen week ook ons land aandeed.

De negen auto’s tellende Portofino Roadshow zette vanuit Antwerpen koers naar Nederland, naar de twee officiële Ferrari-dealers. Begin vorige week mocht Kroymans in Hilversum de Roadshow als eerst verwelkomen, waarna enkele dagen later Munsterhuis Sportscars in Hengelo de rode loper uit had.

Beide dealers boden klanten en prospects uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe model van Ferrari, dat dankzij de inklapbare hardtop in slechts 14 seconden verandert van een stijlvolle coupé in een sportieve spider.

Vanzelfsprekend was er ook ruimschoots gelegenheid om de dynamische eigenschappen van de Portofino nader te verkennen. Klanten van de beide dealers die reeds een Portofino besteld hebben, deden dat tijdens de Ambassador Tour; voor prospects stonden er uitgebreide testsessies op het programma.

Ferrari Portofino Roadshow Nederland

Inmiddels heeft de Ferrari Portofino Roadshow ons land weer verlaten, op weg naar Zweden, de volgende stop in het omvangrijke Roadshow-programma.

Ferrari Portofino

De Italiaanse Portofino is de nieuwe V8 GT van Ferrari met een perfecte combinatie van indrukwekkende prestaties en veelzijdigheid, en een niveau aan rijplezier en on-board comfort dat momenteel ongeëvenaard is.

Met maar liefst 600 pk, een sprint van 0-100 km/u in 3,5 seconden en een acceleratie van 0-200 km/u in amper 10,8 seconden is de Portofino de krachtigste cabrio die de voordelen van een inklapbare hardtop, riante kofferbak en ruim interieur combineert met twee achterstoelen die geschikt zijn voor korte uitstapjes.

Ferrari Portofino Roadshow

Ferrari Portofino Roadshow

Ferrari Portofino Roadshow

Ferrari Portofino Roadshow

Ferrari Portofino Roadshow

Post a Comment

#Volg ons op Instagram