GIVEAWAY: Win een DVD-pakket + bioscoopkaarten voor ‘Sicario: Day of the Soldado’

Win Sicario: Day of the Soldado bioskaarten

GIVEAWAY: Win een DVD-pakket + bioscoopkaarten voor ‘Sicario: Day of the Soldado’

Win bioscoopkaarten voor Sicario: Day of the Soldado + een DVD-pakket met Sicario, Prisoners en Gunman!

Volgende week verschijnt Day of the Soldado in de bioscoop, de langverwachte vervolgfilm op hitfilm Sicario. Wederom met Josh Brolin en Benicio del Toro in de hoofdrol, geven wij een aantal Sicario 2-pakketten weg, inclusief vrijkaarten voor de film en een schitterend DVD-pakket.

Één van meest verrassende films van 2015 was zonder twijfel Sicario. De keiharde spionagethriller toonde een realistische blik op hoe diverse overheidsinstanties in de Verenigde Staten de beruchte Mexicaanse kartels bevechten.

In de nieuwe film zien we opnieuw Matt Graver en Alejandro in actie, FBI-regels omzeilden, als zij een vete willen creëren tussen twee kartels door de tienerdochter van de beruchte drugsbaron Carlos Reyes te kidnappen. De drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens zijn machtiger zijn dan ooit en kent geen regels. De kartels smokkelen nu bovendien oook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver schakelt vervolgens de mysterieuze Alejandro in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren.

Wanneer de geheime missie echter wordt blootgelegd en Graver Alejandro beveelt om de kleine Isabela te vermoorden, begint het koude karakter van de huurmoordenaar te vervagen en ontstaat er een onderlinge klopjacht.

WIN Bioscoopkaarten x2 voor Sicario: Day of the Soldado + een DVD-pakket!

Win Sicario: Day of the Soldado bioskaartenWij geven een aantal sets met gratis bioscooptickets voor Sicario 2 en DVD-pakketten weg en jij kunt winnen! Ga met een vriend of vriendin naar de film en bekijk de DVD’s Sicario, Prisoners en Gunman lekker thuis voor de buis.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘SICARIO’ en je maakt kans op bioscoopkaartjes voor twee. Bovendien ding je gelijk mee naar het DVD-pakket.

Succes!

Meedoen kan tot 4 juli en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram