Valet Parkeren bij Schiphol voor je zakelijke reis

Valet Parkeren bij Schiphol

Valet Parkeren bij Schiphol voor je zakelijke reis

Valet Parkeren bij Schiphol is de ideale start van je zakelijke reis naar het buitenland.

Valet Parkeren bij Schiphol

Wanneer je voor zaken op reis moet, dan zijn er soms momenten waar je snel moet handelen. Je komt misschien een dag van tevoren te weten dat je op zakenreis moet en dan is er niet veel tijd om over zaken, zoals een parkeerplek voor je auto, na te denken. Gelukkig helpt Schiphol je wanneer je snel een parkeerplek nodig hebt.

De Schiphol Terminal Valet Parking is precies wat je nodig hebt. Hier kun je wel 4 uren van tevoren een parkeerterrein voor je auto boeken. Keer je al over 2 dagen terug? Geen probleem. Hier mag je vanaf 1 dag je auto laten parkeren. Het gaat bovendien om Valet parking en dat betekent dus dat je de auto niet zelf hoeft te parkeren.

Als je een plek wilt reserveren, dan kun je dat online doen. Vertrek je over een paar uur? Dan bel je de servicebalie op om snel een plek te kunnen reserveren. Bij deze service moet je jouw auto naar de plek tussen vertrekhal 2 en 3 rijden. Daar zal een chauffeur op je wachten om de sleutel van je over te nemen. Terwijl de chauffeur jouw auto naar het parkeerterrein rijdt, loop jij rustig de vertrekhal in. Het is niet mogelijk om dichterbij te parkeren.

De chauffeur rijdt je auto overigens naar een overdekte parkeergarage toe die zowel beveiligd als afgesloten is. Bovendien is je auto hier verzekerd. Wanneer je terug bent van je reis, zal je auto voor de deur staan. Jij neemt de sleutels vervolgens over en rijdt terug naar huis. Als je langer weg bent gebleven, dan kun je trouwens bij de balie betalen. Als je wilt, dan kun je ook gebruik maken van hun autowasservice. Verder houden ze via GPS de route en snelheid van je auto bij, zodat je er zeker van kunt zijn dat je auto niet meer dan 4 kilometer extra op de teller krijgt.

Je kunt al met al een complete service verwachten wanneer je gebruik maakt van Terminal Valet Parking van Schiphol. Belangrijk is natuurlijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je auto en dat je de reis volledig stressvrij kunt beginnen en afronden. Is Valet Parkeren bij Schiphol iets voor jou?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram