GIVEAWAY: Met 6 vrienden naar Airsoft + bioscoopkaarten voor ‘Hotel Artemis’

Hotel Artemis winactie bioscoop

GIVEAWAY: Met 6 vrienden naar Airsoft + bioscoopkaarten voor ‘Hotel Artemis’

Win met 6 vrienden een Airsoft sessie bij Crimi Events + bioscoopkaarten voor keiharde actiefilm Hotel Artemis.

Op 28 juni verschijnt de keiharde actiethriller Hotel Artemis in de bioscoop. Wil jij bioscoopkaarten winnen voor deze toffe movie en met zes vrienden op onze kosten een dagje Airsoft – een combat simulatie game zoals paintball – spelen? Lees snel verder!

Geregisseerd door Drew Pearce, verantwoordelijk voor onder meer Iron Man 3, Mission: ImpossibleRogue Nation en Sherlock Holmes 3, bestaat de cast uit onder meer Jodie Foster, Sofia Boutella, Dave Bautista en Jeff Golblum. De film doet enigszins denken aan het beruchte hotel voor criminelen uit de John Wick-filmserie met Keanu Reeves.

Officiële synopsis:

Jean ‘The Nurse’ Thomas (Foster) is de manager van Hotel Artemis. Een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld. Met hulp van assistent Everest (Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers.

Binnen de deuren van Hotel Artemis gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. Wanneer in de straten van Los Angeles bloederige rellen losbarsten en de legendarische maffiabaas Orian Franklin (Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. Jean moet een beslissing nemen die de toekomst van haar ziekenhuis én iedereen erbinnen in gevaar brengt. De veiligste plek voor criminelen is de gevaarlijkste geworden…

WIN Bioscoopkaarten x2 voor de film Hotel Artemis + ontvang voor 6 vrienden entree voor Airsoft!

Hotel Artemis poster nlWij geven een Airsoft-sessie voor 6 personen weg bij Crimi Events, plus twee gratis biostickets voor de film Hotel Artemis! Bekijk deze film samen met iemand naar keuze in de bioscoop en ga met liefst zes vrienden de strijd aan op geweldige combat-locaties. Hoe snel schakel jij de tegenstander uit?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Artemis’ en je maakt kans op bioscoopkaartjes voor twee. Bovendien ding je gelijk mee naar de Airsoft-prijs.

Succes!

Meedoen kan tot 28 juni en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.


Wat is Airsoft?

Airsoft is een soort combat simulatie game. Je kunt het een beetje vergelijken met Paintball, alleen is Airsoft veel realistischer. De uitrusting, de replica’s zijn allemaal nagemaakt van echte wapens die ooit zijn gemaakt en de locaties waarop gespeeld wordt zijn vaak vele malen mooier.

Deze dag houdt in:

  • Entree
  • Kleding
  • Replica
  • 1 vol magazijn met kogeltjes (bb’s) en veiligheidsbril
  • Nog voor iedere speler 1 zak met extra bb’s.
  • Een lunch twv €5. Dit omvat 2 hamburgers + 1 blikje frisdrank.

De events zijn altijd in het weekend. De tickets hebben een waarde van €65. Speeldag is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Deelname is vanaf 18 jaar.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram