CRYPTO: Akon lanceert met Akoin zijn eigen cryptocurrency en wil Wakanda bouwen in Senegal

akon akoin cryptocurrency

CRYPTO: Akon lanceert met Akoin zijn eigen cryptocurrency en wil Wakanda bouwen in Senegal

Artiest Akon lanceert met Akoin zijn eigen cryptocurrency en wil de Afrikaanse zakenmarkt helpen.

akon akoin cryptocurrency

De Grammy-genomineerde muzikant Akon lanceert zijn eigen cryptocurrency, die toepasselijk de naam Akoin heeft gekregen. De uit Senegal afkomstige entertainer/ondernemer kondigde zijn nieuwe project aan tijdens een panel bij het Cannes Lions Festival, waar hij zijn beweegredenen uitlegde over het gebruik van de blockchain-technologie, met als doel de omstandigheden in Afrika te verbeteren.

“Ik denk dat blockchain en crypto op vele manieren de redder van Afrika kunnen zijn, omdat het de kracht terugbrengt naar de bevolking en de veiligheid terugbrengt in het valutasysteem,” aldus Akon. “Cryptocurrency stelt de mensen ook in staat om het te gebruiken op manieren waar ze zelf wat aan hebben en staat de overheid niet toe hen te remmen.”

akon akoin cryptocurrency

Akons Akoin-onderneming moet ook een “100 procent crypto-centrische stad” gaan introduceren, genaamd Akon Crypto City. Deze plek zal worden gevestigd op een stuk land van 2000 hectare groot, aangeboden door de Senegalese president. De cryptostad moet een ‘real life Wakanda’ worden, zorgend voor een revolutie in het dagelijkse werk van mens en bedrijf. Toen hem werd gevraagd naar de technische onderdelen van de blockchain-technologie, zei Akon eerlijk: “Ik kom met de concepten en laat de nerds het uitzoeken.”

Je kunt meer te weten komen over de nieuwe Akoin-cryptocurrency via de officiële website.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram