Balenciaga’s Triple-S sneaker is onderweg in opvallende half-half uitvoering

Balenciaga Triple-S sneaker 50-50

Balenciaga’s Triple-S sneaker is onderweg in opvallende half-half uitvoering

De Balenciaga Triple-S sneaker is onderweg in opvallende half-half uitvoering.

Balenciaga Triple-S sneaker 50-50

Balenciaga’s Triple-S sneaker was de afgelopen maanden een regelrechte luxe sneaker-hit. De diverse modellen vlogen als warme broodjes over de toonbank en nu heeft het modehuis een nieuwe en zeer opvallende sneaker.

De nieuwe Triple-S-kleurstellingen van het merk brengen ons onder meer een “50/50”-motief. De ene helft van de sneaker wordt uitgevoerd in één van de populairste kleuren (tonaal zwart of grijs, crème & geel), terwijl de andere helft een geheel ander uiterlijk heeft. Verdeeld in het midden, zijn dit misschien wel de meest opvallende modellen van de stevige schoen tot nu toe.

Andere kleurstellingen zijn onder andere nieuwe versies van de “slankere” Triple-S, met waarbij we allereerst een sneaker zien met kleinere branding in plaats van het borduurwerk, beschikbaar in de kleur geel/zwart en zuiver tonaal wit. Ook zien we een geborduurd model in zomers blauw/crème/groen/zwarte lambrisering, met krullende gele veters.

Voor welke modellen ga jij?

Balenciaga Triple-S sneaker 50-50Balenciaga Triple-S sneaker 50-50Balenciaga Triple-S sneaker 50-50Balenciaga Triple-S sneaker 50-50Balenciaga Triple-S sneaker 50-50Balenciaga Triple-S 2019Balenciaga Triple-S 2019Balenciaga Triple-S 2019

Post a Comment

#Volg ons op Instagram