In Crypto We Trust: In gesprek met Eric Franzel en zijn In Gold We Trust Cryptocurrency

In Gold We Trust Cryptocurrency crypto coin

In Crypto We Trust: In gesprek met Eric Franzel en zijn In Gold We Trust Cryptocurrency

Wij gingen met Eric Franzel in gesprek over zijn In Gold We Trust Cryptocurrency.

In Gold We Trust Cryptocurrency crypto coin

Twee weken was daar opeens het opvallende persbericht. In Gold We Trust lanceert zijn eigen cryptocurrency. Of dit serieus nieuws was? Jazeker! Het populaire fashionmerk komt in samenwerking met professioneel Cryptohandelaar Robert Nass werkelijk met zijn eigen crypto coin, en wij vroegen Eric een aantal vragen.

Cryptomunten, we kunnen er niet meer omheen. De Bitcoin is natuurlijk by far de bekendste cryptocurrency, naast onder meer Litecoin, Ripple, Steem, Ethereum en cryptomunt Gulden. Aan dit rijtje kan binnenkort echter ook de In Gold We Trust cryptomunt worden toegevoegd en wij vroegen Eric twee weken na bekendmaking wat de tussenstand is:


Eric. In Gold We Trust komt met zijn eigen cryptomunt. We zijn nu een week of twee verder nadat dit nieuws bekend werd. Hoe waren de reacties?

“Verrassend positief! Veel mensen dachten dat het een publiciteit stunt was, totdat we het idee nader verklaarde. De afgelopen periode werd er al meerdere malen een grap over gemaakt. Veelvuldig hoorden we ‘waarom komen jullie niet met In Bitcoin We Trust?’. We zijn het verder gaan onderzoeken en na diverse gesprekken te hebben gevoerd, en de mogelijkheden te hebben gezien van de Blockchaintechnologie, is het grapje werkelijkheid geworden. In Gold We Trust is een eigen Cryptocurrency aan het ontwikkelen.”

Welke reactie heeft je het meest verrast?

“We hebben al meerdere mensen die blind in de ICO willen instappen, zonder dat ze weten wat voor munt het wordt.”

Zijn jullie op wat voor manier dan ook – negatief of positief – anders gaan denken over jullie eigen coin na de feedback van afgelopen dagen?

“Absoluut! Als er nu al zoveel mensen zijn die in ons geloven, dan hebben we nog meer zin om er iets moois van te maken.”

Is ‘In Gold We Trust Cryptomunt’ de definitieve naam of komt er een speciale naam voor de coin?

“Dat is nog niet zeker! Blijf ons dus volgen voor meer nieuws.”

Wat hoop je uiteindelijk met de cryptomunt te bewerkstelligen als fashion label?

“De munt staat los van het label, maar we willen graag een munt op de markt hebben waarmee je werkelijk iets kunt kopen in plaats van alleen handelen en speculeren.”

Handel je zelf al een beetje gunstig in cryptoland en wat zijn je favoriete coins?

“De munten waar mijn geld in zit zijn voornamelijk munten die nog jong zijn en daarom moeilijk te verkrijgen. Ik geloof erin dat je voor de dingen die de moeite waard zijn, moeite moet doen.”


Betalen met In Gold We Trust Cryptocurrency

Het hippe merk uit Amsterdam zal partnerships sluiten met verschillende mode- en accessoirewebshops waar met de munt betaald kan worden. De betreffende webshop krijgt gewoon in euro’s uitbetaald, waardoor het ook voor hen interessant is en zonder risico. Zij moeten alleen de mogelijkheid aanbieden tot het betalen met de In Gold We Trust currency.In Gold We Trust Cryptocurrency
De IGWT-munt komt dit jaar nog op de markt, dus stay tuned voor meer info over In Gold We Trust Cryptocurrency en diens exacte releasedatum.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.