TRAILER: Tom Clancy’s ‘Jack Ryan’ is vanaf 31 augustus te zien

jack ryan tom clancy amazon

TRAILER: Tom Clancy’s ‘Jack Ryan’ is vanaf 31 augustus te zien

Tom Clancy’s Jack Ryan heeft een eigen serie en is vanaf 31 augustus te zien via Amazon.

Amazon heeft de officiële trailer gelanceerd voor de nieuwe Prime Original Tom Clancy’s Jack Ryan; een CIA-thriller vol met actie die ons belooft op het puntje van de stoel te houden. In de serie volgt The Office’s John Krasinski Alec Baldwin, Ben Affleck, Harrison Ford en Chris Pine op als titulair personage.

Met de personages uit de boeken hebben de makers een gloednieuwe verhaallijn gecreëerd; een moderne versie van de legendarische Tom Clancy held, gespeeld door John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours). De makers, Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Graham Roland (Fringe, Prison Break), zijn ook showrunners van de serie. De co-productie met Paramount Television en Skydance Television is vanaf 31 augustus wereldwijd te zien bij Prime Video.

De serie biedt zoals gezegd een moderne kijk op het legendarische personage, bedacht door Tom Clancy en is een soort voorloper van de films en boeken. Jack Ryan, een up-and-coming CIA analist, wordt voor de eerste keer naar een gevaarlijke veldopdracht gestuurd. De serie volgt hem terwijl hij een patroon blootlegt in terroristische communicatie. Hierdoor komt hij terecht in een wereld van een nieuw soort terrorisme dat dreigt met vernietiging op wereldwijde schaal.

De serie bestaat uit acht afleveringen van een uur, met in de hoofdrollen John Krasinski (A Quiet Place, 13 Hours) als Jack Ryan, Wendell Pierce (The Wire) als James Greer en Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) als Cathy Mueller. De executive producers zijn Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Graham Roland (Fringe, Prison Break), die ook c-showrunners zijn, Academy Award nominee regisseur Morten Tyldum (The Imitation Game), die ook de pilot regisseerde, en Michael Bay’s Platinum Dunes.

jack ryan tom clancy amazon

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.