Balenciaga’s FW18 Trail Runner krijgt een USB-poort en LED-verlichting

Nieuwe Balenciaga Trail Runner sneakers FW 2018

Balenciaga’s FW18 Trail Runner krijgt een USB-poort en LED-verlichting

De FW18 Balenciaga Trail Runner krijgt een USB-poort en LED-verlichting.

Nieuwe Balenciaga Trail Runner sneakers FW 2018

Chunky-tech sneakers, zo kunnen Balenciaga’s nieuwste runners het beste worden omschreven. Dankzij informatie verkregen via gerenommeerde sneaker-retailers is nu duidelijk dat er een versie van de sneaker zal komen met USB-oplader en LED-lampjes in de tussenzool.

Als dit technische hoogstandje inderdaad zal plaatsvinden, dan kunnen we dit gerust als een nieuwe zet van het merk beschouwen om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie –  steeds meer merken doen immers mee aan de chunky sneaker-trend.

Er is echter nog geen concrete informatie bekend over wanneer deze runners de winkel bereiken en hoe ze überhaupt gaan heten. We wachten dus geduldig op updates.

Design
Met wat lijkt op een kooiconstructie rond de hiel en de zijkanten van de schoen, tevens in het vetersysteem geïntegreerd, is er, net als bij de Triple S, veel actie op de bovenkant. Elk paar sneakers wordt geleverd met twee sets veters en de tussenzool is een voorspelbaar dikke bedoeling, met veel kleur en Balenciaga-branding op de buitenzool.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram