Interieurwinkelketen CASA heeft zijn eerste van vele winkels in Nederland geopend

CASA interieur winkel utrecht - hoog catharijne

Interieurwinkelketen CASA heeft zijn eerste van vele winkels in Nederland geopend

Interieurwinkelketen CASA heeft zijn eerste van vele woonwinkels in Nederland geopend op Hoog Catharijne, Utrecht.

CASA interieur winkel utrecht - hoog catharijne

Interieurwinkelketen CASA heeft afgelopen vrijdag 1 juni op feestelijke wijze de deuren van de flagship store in Utrecht geopend. Al gevestigd in acht Europese landen, zet de internationale woonwinkelketen daarbij voor het eerst voet aan de grond in Nederland. Shoppen voor thuis!

Met deze opening wordt de lancering van CASA in Nederland opgestart, iets wat niet onopgemerkt voorbij zal gaan. De Grand Opening in Utrecht ging namelijk gepaard met een heuse lanceringscampagne, waarbij de Nederlandse consument tijdens het feestelijke openingsweekend kennismaakte met het CASA-concept.

CASA zal voor de zomer van 2019 liefst meer dan 100 filialen door heel Nederland openen. Deze woonwinkels zullen op toegankelijke locaties worden gevestigd. De keten zal zich namelijk in 110 van de 170 voormalig Xenos-winkels gaan vestigen.

CASA interieur winkel utrecht - hoog catharijne

CASA Utrecht

De eerste Nederlandse CASA shop is gevestigd in de Utrechtse binnenstad (Achter Clarenburg), een high-traffic locatie perfect complementair met de huidige markt waarin CASA actief is. Het pand onderging de afgelopen weken een uitgebreide make-over, met als resultaat een industriële look, volledig in lijn met het vernieuwde CASA-concept.

CASA innoveert met een volledig aangepast winkelconcept, een vernieuwend assortiment op basis van drie hedendaagse stijlen en een frisse look & feel.

CASA online

Tegelijk met de lancering van de fysieke winkels, zal Nederland – naast een website & social media vol inspiratie – ook kennismaken met het CASA-webshopconcept. De Click & Collect service wordt ook in Nederland geïntroduceerd. Tijdens de eerste weken van juni start CASA internationaal met thuisbezorgen van meubilair. Ook in Nederland zal deze service dus vrijwel tegelijk met de lancering beschikbaar zijn.

CASA interieur winkel utrecht - hoog catharijne

Over CASA

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen ze klanten meer laten genieten van het leven thuis. Om dit te bereiken, is gekozen voor betaalbare feelgoodproducten binnen een breed portfolio decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubels voor in en rond het huis.

Interieurtrends volgen zij op de voet, waardoor we hun assortiment verrassend en inspirerend blijft. CASA zet in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram