TRAILER: Hilarische undercover politiecomedy ‘BlacKkKlansman’ is onderweg

BlacKkKlansman trailer BlacK Klansman

TRAILER: Hilarische undercover politiecomedy ‘BlacKkKlansman’ is onderweg

De hilarische undercover politiecomedy BlacKkKlansman a.k.a. Black Klansman is onderweg naar de bioscoop.

Spike Lee’s aankomende politiecomedy vertelt het verhaal van een Afro-Amerikaanse agent die de Ku Klux Klan infiltreert. Klinkt crazy? Klopt helemaal! Check nu de eerste officiële trailer.

In de nieuwe flick zien we onder meer John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier en Topher Grace. De film is een coproductie tussen Monkeypaw Productions van Jordan Peele (Get Out), QC Entertainment en Blumhouse.

Het verhaal dat wordt verteld is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het Colorado Springs van 1978, waar een agent (Washington) zich aan de telefoon voordoet als een “white supremacist”, waarna zijn blanke partner (Driver) naar de persoonlijke ontmoetingen wordt gestuurd. We maken vervolgens kennis met het hoofd van het lokale KKK Chapter (Grace), terwijl we de agenten volgen in hun pogingen de racistische activiteiten van binnenuit te saboteren.

Gebaseerd op een memoir uit 2014, Black Klansman genaamd, staat de film gepland om op begin augustus in de bioscoop te verschijnen. Bekijk de trailer bovenaan!

BlacKkKlansman trailer BlacK Klansman

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.