GIVEAWAY: Met 6 personen naar escape room Gajes in de Bajes + bioscoopkaarten voor ‘A Prayer Before Dawn’!

A Prayer Before Dawn

GIVEAWAY: Met 6 personen naar escape room Gajes in de Bajes + bioscoopkaarten voor ‘A Prayer Before Dawn’!

Win met 6 vrienden een escape roomsessie bij Gajes in de Bajes + bioscoopkaarten voor keiharde & waargebeurde actiethriller A Prayer Before Dawn!

Op 24 mei verschijnt de keiharde actiethriller A Prayer Before Dawn in de bioscoop. Wil jij bioscoopkaarten winnen voor dit waargebeurde verhaal en met zes vrienden op onze kosten naar de geweldige escape room Gajes in de Bajes, Utrecht? Doe dan snel mee!

Deze must-see movie door regisseur Jean-Stéphane Sauvaire is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse gevangene Billy Moore (gespeeld door Joe Cole, Green Room, Peaky Blinders), die in de beruchte gevangenis Klong Prem in Thailand verbleef – ook wel ‘Bangkok Hilton’ genoemd – en slechts een mogelijkheid zag om te overleven: de dodelijke gevechtskunst Muay Thai leren.

Officiële synopsis:

In de Klong Prem gevangenis gelden er tien regels. Breek je er één, dan is het heel waarschijnlijk dat je doodgaat. Breek je er geen, dan is het zeker dat je sterft. Dit is het waargebeurde verhaal van Billy Moore, een Britse gevangene in één van ’s werelds gevaarlijkste gevangenissen: Klong Prem, het beruchte “Bangkok Hilton”. Vechtend voor zijn leven besluit Billy zich aan te sluiten bij een leermeester in de dodelijke gevechtskunst Muay Thai Boxing om zich zo een weg naar de verlossing te knokken.

WIN Bioscoopkaarten x2 voor de film A Prayer Before Dawn + ga met 6 vrienden naar escape room Gajes in de Bajes n Utrecht!

A Prayer Before DawnWij geven een escape room-sessie voor 6 personen weg bij Gajes in de Bajes, Utrecht, plus twee gratis biostickets voor de film A Prayer Before Dawn! Bekijk deze film samen met iemand naar keuze in de bioscoop en ga met liefst zes vrienden de spannende escape room in. Hoe snel ontsnappen jullie uit de gevangenis?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Escape’ en je maakt kans op bioscoopkaartjes voor twee. Bovendien ding je gelijk mee naar de escape room-prijs.

Succes!

Meedoen kan tot 23 mei en deelnemers ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram