Tom Ford onthult met de Tom Ford 001 zijn eerste horloge ooit

Tom Ford 001 horloge

Tom Ford onthult met de Tom Ford 001 zijn eerste horloge ooit

Tom Ford onthult met de Tom Ford 001 zijn eerste horloge ooit.

Tom Ford 001 horloge

Tom Ford richt sinds kort zijn vizier op het maken van horloges en heeft zijn allereerste uurwerk geïntroduceerd. Bekend als de Tom Ford 001, is het item gericht op diegenen die willen genieten van tijdloze luxe.

“Over het algemeen vind ik een trendy horloge niet leuk, omdat ik een vrij klassiek persoon ben”, vertelt Ford aan GQ via e-mail. “Voor een man die meer traditioneel is, zijn horloges echt een van de weinige accessoires die hij buiten een trouwring kan dragen.”

Voor zijn eigen horloge koos Ford ervoor om een ​​minimalistischer en kunstzinniger te ontwerpen, zodat het allesbehalve opzichtig is. “Ik houd niet van diamanten op een daghorloge,” zegt Ford. “Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan tankhorloges, dus het voelde natuurlijk om eerst de rechthoekige vorm aan onze klant te introduceren.”

De Tom Ford 001 komt in een 18-karaats gouden of roestvrije behuizing en is beschikbaar in gepolijste, geborstelde en matte afwerkingen – witte of zwarte wijzerplaten kunnen eveneens worden gekozen. Je kunt je eigen exemplaar nu bemachtigen via de officiële website van Tom Ford.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram