TRAILER: Paul Rudd is honkballer-wordt-spion in spannend & waargebeurd ‘The Catcher Was a Spy’

The Catcher Was a Spy paul rudd

TRAILER: Paul Rudd is honkballer-wordt-spion in spannend & waargebeurd ‘The Catcher Was a Spy’

Paul Rudd is baseball-speler-wordt-spion in waargebeurd The Catcher Was a Spy.

Voordat Ant-Man and the Wasp in juli in de bioscoop zal verschijnen, zien we acteur Paul Rudd eerst op het grote scherm in de spannende drama schuine streep spionagefilm The Catcher Was a Spy, welke gebaseerd is op een waargebeurd verhaal.

Geregisseerd door Ben Lewin, en gebaseerd op Nicholas Dawidoffs biografische boek met dezelfde naam, zien we Rudd in de film als honkbalspeler Moe Berg. De sporter wordt overtuigd een rol te spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog en moet achter de vijandelijke linies gaan om Duitsland te verslaan in de race om ’s werelds eerste atoombom te bouwen.

De officiële synopsis luidt als volgt:

Deze aangrijpende, vreemder-dan-fictie spionage-thriller brengt het ongelooflijke ware verhaal tot leven van Moe Berg, de professionele honkbalspeler die een spion werd in de Tweede Wereldoorlog. Een Joodse, door Princeton opgeleide, meertalige catcher van de Boston Red Sox, met een gesloten privéleven. De raadselachtige Berg (Paul Rudd) was al een mysterieuze man voordat hij in 1944 door het inlichtingenbureau van de Amerikaanse regering in dienst werd genomen. Zijn missie: achter de vijandelijke linies in Europa komen ​​om de nucleaire wetenschapper van de nazi’s – Heisenberg – te vermoorden voordat de Duitsers een atoombom ontwikkelen. Zijn hinkbalhandschoen inruilend voor een trenchcoat, moet Berg vertrouwen op zijn formidabele intellect in een high-stakes kat-en-muis-spel, met het lot van de wereld in de weegschaal.

De cast is van behoorlijk formaat, met Mark Strong, Sienna Miller, Jeff Daniels, Tom Wilkinson, Giancarlo Giannini, Hiroyuki Sanada, Guy Pearce, Paul Giamatti en Connie Nielsen. The Catcher Was a Spy verschijnt rond 20 juni in de bioscoop.

The Catcher Was a Spy paul rudd

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram