Virgil Abloh x Air Jordan 1 “UNC” sneaker heeft release date & prijs

Virgil Abloh x Air Jordan 1 UNC sneaker

Virgil Abloh x Air Jordan 1 “UNC” sneaker heeft release date & prijs

De Virgil Abloh x Air Jordan 1 UNC sneaker heeft eindelijk een release date & prijs.

Virgil Abloh x Air Jordan 1 UNC sneaker

Volgens sneaker-leak account @py_rates zal de “UNC” colorway van de Virgil Abloh x Nike Air Jordan 1 op 9 juni verschijnen voor $ 190. Of dit een lokale release wordt moet nog worden aangekondigd, dus houd ons in de gaten voor meer details.

In december vorig jaar waren er voor het eerst geruchten dat er in 2018 een Virgil Abloh x Air Jordan 1 in een ‘University Blue’-colorway uit zou komen. Nu lijkt het zeker dat Virgil Abloh de sneaker zal gaan lanceren.

De inspiratie voor de kleur zijn de schoolkleuren van de Universtiy van North Carolina, beter bekend bij de meeste als UNC – de universiteit waar Michael Jordan voor speelde voordat hij de NBA betrad.

De afbeelding toont de kleurstellingen die we vermoedelijk gaan zien en al eerder door Nike zijn gebruikt – White/Cone/Dark Powder Blue. Ter verduidelijking, de foto is slechts een mock-up, maar verwacht dat de release een vergelijkbare look heeft.

Qua prijs lijkt het erop dat de Virgil Abloh x Air Jordan 1 UNC sneakers een prijskaartje van 190 dollar zullen dragen. Er is verder geen informatie beschikbaar over welke retailers deze opwindende potentiële release gaan verkopen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram