Let even op deze tips voor de ideale Festival Outfit 2018

Festival Outfit 2018 tips

Let even op deze tips voor de ideale Festival Outfit 2018

Met deze tips voor de ideale Festival Outfit 2018 kom je er wel. Lees ze door, onthoud ze en vier een mooi feestje mannen!

Festival Outfit 2018 tips

Het zonnige festivalseizoen staat op het punt van beginnen. De hoogste tijd om jouw festival outfits uit de kast te trekken. Heb je nog geen outfit of is de outfit van vorig jaar zo uitgeleefd dat het écht niet meer kan? Dan is nu het moment om goed na te denken over nieuwe outfits voor dit festivalseizoen.

Maak het zo gek als je zelf wilt

Festivals zijn bij uitstek de plaats waar jij je lekker nonchalant kunt kleden, als het er maar feestelijk uitziet. Je kunt het in principe zo gek maken als je zelf wilt. Hoe gekker je het maakt hoe leuker het is. Wil je echter een goede indruk achterlaten tijdens het festivalseizoen? Kleed je dan wel stijlvol en niet zoals iedereen, maar denk een beetje out of the box. Hierbij zijn er verschillende stijlen die je kunt combineren.

Een basic T-shirt met een extra lang vest én een korte broek kan prima. Houd in ieder geval rekening met de temperatuur, zodat je niet de hele dag met een extra jas in de handen hoeft rond te lopen of de hele dag zit te klappertanden.

Denk aan het weer

Het is fantastisch wanneer het lekker weer is tijdens een festival. Hoewel Nederland een geweldig festivalland is, blijft het weer onvoorspelbaar. Een gouden tip is om altijd een goed alternatief te hebben voor wanneer het weer wat minder is tijdens een festival. Op deze manier laat je het weer jouw festivaldag niet beïnvloeden en kun je alsnog helemaal los gaan tijdens het festival.

Het grote voordeel van de festivals is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Trek je grote laarzen aan? Dan zal niemand raar opkijken. Ook de doorzichtige poncho’s blijven een populair kledingstuk tijdens slecht weer.

Originele hoofddeksels

Hoofddeksels zijn helemaal hot en over het algemeen een stuk meer geaccepteerd met festivals (en uitgaan) dan tien jaar geleden. De laatste trend is natuurlijk de ronde hoed, menig celebrity wordt ermee gespot. Je kunt uiteraard ook een baret of een originele pet combineren met jouw festival outfit 2018.

Een bijkomend voordeel van een hoofddeksel is dat het je afschermt van de zon. Dit kan erg prettig zijn wanneer je de hele dag in de volle zon staat, met name voor mensen die minder goed tegen de zon kunnen en snel verbranden.

De ideale festival schoenen

Schoenen zijn niet onbelangrijk, aangezien je de hele dag danst en rondloopt tijdens een festival. Waar moet je op letten bij het kiezen van schoenen voor een festival? Zorg ervoor dat jouw schoenen goed matchen met de rest van jouw outfit. Oude sneakers doen het altijd goed. Belangrijk is dat je rekening houdt dat de schoenen zeer waarschijnlijk erg vies gaan worden en dat ze tegen een stootje moeten kunnen. Niets is zo vervelend als het loslaten van de zool van je schoenen halverwege een festival.

Hopelijk hebben we jou een aantal handige tips mee kunnen geven voor het nieuwe festivalseizoen. Veel succes bij het uitzoeken van jouw nieuwe festival outfit 2018!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.