Verkoopt voetbalmakelaar Mino Raiola Al Capone’s villa in Miami voor $15 miljoen?

Verkoopt voetbalmakelaar Mino Raiola Al Capone’s villa in Miami voor $15 miljoen?

De Nederlandse voetbalmakelaar Mino Raiola verkoopt Al Capone’s villa in Miami voor $15 miljoen.

Tenzij hij de woning in de tussentijd al heeft verkocht, lijkt het erop dat Mino Raiola zijn stulpje in zuid-Florida gaat verkopen. In 2016 kocht de Nederlands-Italiaanse voetbalmakelaar namelijk de oude villa van gangsterbaas Al Capone in Miami. Hij telde toen een som neer van ruim 8 miljoen euro. Nu staat de villa op het private Palm Island te koop voor $15 miljoen, omgerekend zo’n 12,3 miljoen euro.

Wat krijg je voor dat bedrag? Naast de nodige nostalgie, levert 93 Palm je tweeduizend vierkante meter vastgoed op, inclusief  zeven slaapkamers, drie gebouwen en een groot zwembad. Daarnaast zijn present; een privéstrand, eigen haventje, antieke kroonluchters en bijzondere mozaïeken.

Maffiabaas Capone woonde vanaf 1928 in de villa, totdat zijn dood in 1947. Daarna beheerde de familie van de beruchte gangster het tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw.

In de jaren tachtig raakte de bebouwing in verval, maar in 2015 is de villa volgens Daily Mail weer gerestaureerd. Nadat onder meer een rijke piloot het complex bewoonde, nam Raiola het in 2016 over voor 8 miljoen euro.

Al Capone’s voormalige villa in Miami is nu te koop via MB America en draagt een vraagprijs van $15 miljoen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram