Sony upgrade zijn Xperia XZ2 smartphone met een nieuwe “Premium”-model

Sony Xperia XZ2 Premium smartphone

Sony upgrade zijn Xperia XZ2 smartphone met een nieuwe “Premium”-model

Sony upgrade zijn Xperia XZ2 smartphone met een nieuwe Premium-model.

Sony Xperia XZ2 Premium smartphone

Sony heeft een nieuwe ‘Premium’-versie van zijn Xperia XZ2-model aangekondigd. Dit in minder dan twee maanden tijd, nadat de oorspronkelijke smartphone voor het eerst werd onthuld tijdens het Mobile World Congress. Wat kunnen we verwachten?

De nieuwe telefoon is gebaseerd op hetzelfde ontwerp als de XZ2, maar met een groot aantal geüpgradede functies toegevoegd. Zo zien we onder meer verbeteringen aan het display, de camera en de batterij.

De belangrijkste specificaties zijn een 5,8-inch 4K-scherm – een verbetering ten opzichte van het vorige scherm – en twee camera’s aan de achterkant van de telefoon. Dit is de eerste keer dat Sony twee camera’s heeft gebruikt, met de fotografie opgesplitst tussen een 19-megapixel kleurensensor en een 12-megapixel monochrome lens. Fotografiefuncties worden verder ondersteund door het gebruik van Sony’s AUBE fusiebeeldsignaalprocessor, die is ontworpen om de ISO te verhogen.

De Xperia XZ2 “Premium” zal naar verwachting deze zomer arriveren, waarbij er een prijskaartje verwacht tussen de 700 en 800 euro.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram