Gucci heeft twee gloednieuwe horloges onthuld

Gucci Black Tiger Diver Watch

Gucci heeft twee gloednieuwe horloges onthuld

Er zijn twee gloednieuwe Gucci horloges onthuld: de Black G-Timeless GucciGhost Watch en Gucci Black Tiger Diver Watch.

Gucci horloges Black G-Timeless GucciGhost Watch

De Black G-Timeless GucciGhost Watch en Black Tiger Diver Watch zijn de nieuwste creaties van Gucci op het gebied van horloges. Beide volledig in stijl met de huidige kledingcollecties, zijn de klokjes nu verkrijgbaar.

Afgezien van zijn eigentijdse kledingontwerpen en excentrieke sneakers, onthult Gucci al jarenlang eigenzinnige accessoires, zoals bijvoorbeeld het Red Tiger Head-horloge. Het high-end modehuis voegt nu een tweetal items met uniek thema toe aan zijn steeds groter wordende accessoire-reeks.

Het nieuwe Black G-Timeless GucciGhost horloge is gemaakt van PVD-gecoat roestvrij staal en beschikt over een spervuur aan opvallende kenmerken. Zo zien we een saffierglaslens, Ronda-quartz uurwerk, ghost graphic op de dial, waterbestendigheid tot 50 meter diep, gestructureerde lederen bandjes, compleet met gedessineerde emblemen en nog veel meer.

Gucci horloge Black G-Timeless GucciGhost Watch

Gucci’s GucciGhost horloge is nu verkrijgbaar voor een prijs van €750 EUR

Zijn eclectische accessoire-opties is daarnaast verrijkt met de onthulling van nog een ander thema-uurwerk. Het luxe label is geen onbekende met het tijgerthema en ook deze nieuwe versie brult erop los.

Gucci Black Tiger Diver Watch

Het Black Tiger Diver horloge is vervaardigd uit roestvrij staal met PVD-coating en een bronskleurig metaal dat bij de dial en de basisstructuur te zien is. Ondertussen vindt veel zwart zijn weg naar de banden en wijzerplaat.

Gekenmerkt door de veelkleurige afbeelding van de tijger vooraan en in het midden, zijn andere opvallende kenmerken het Ronda-quartz uurwerk, de verstelbare rubberen riemen en de waterbestendige eigenschappen tot 50 meter diep.

Geprijsd op €980 EUR, is de Gucci Black Tiger Diver Watch nu verkrijgbaar. Voor welke Gucci horloges ga jij?

 

Gucci Black Tiger Diver Watch

Post a Comment

#Volg ons op Instagram