Welke fashion trends je deze zomer 2018 kunt verwachten?

zomer fashion trends voor mannen 2018 jaren 80

Welke fashion trends je deze zomer 2018 kunt verwachten?

De meest interessante zomer fashion trends voor mannen 2018 op een rij.

zomer fashion trends voor mannen 2018 jaren 80

Miami VICE: Jaren 80 stijl pur sang

Natuurlijk willen we er ook komende zomer weer goed uitzien. Als je nog aan die summer body moet werken, dan ben je relatief laat, maar voor het inrichten van je garderobe ben je precies op tijd. Het komende zomerseizoen zal op het gebied van fashion trends sowieso een aantal interessante opties bieden.

Casual combi’s

De term casual is natuurlijk erg breed, maar in dit geval slaat het op een speelse manier van kledingstukken combineren. Het is altijd goed om all-black-everything te gaan, maar deze zomer kun je ook gaan voor de tegenhanger: all-white-everything. Een wit jasje over een gelijk gekleurde witte broek combineer je met een witte blouse, of je laat juist je shirt eruit springen door voor een opvallende kleur te gaan. Modieuze kledingstukken zijn tegenwoordig niet alleen meer voor de slankere heren onder ons te vinden. Voor casual herenkleding in grotere maten vind je tegenwoordig ook genoeg inspiratie.

Jaren 80

Dit tijdperk is niet lang officieel ‘uit de mode’ geweest, en deze zomer zet de trend van de tachtiger jaren zich zeker weer voort. Bruin en beige gekleurde ruime blazers boven een wijde pantalon zijn het helemaal. Combineer je eighties outfit met een stijlvol, hoogwaardig horloge van Breitling en je bent klaar voor de zomer.

Kleurrijk Colombiaans

Laat je voor de zomer inspireren door de kleuren uit Zuid-Amerika, en dan bedoelen we voornamelijk door de stijlen die je vindt in Colombia. Geel, blauw en rood zijn de kleuren van de vlag en deze kun je uitstekend combineren in je outfit voor een flitsend kleurenspektakel. Comprende?

zomer fashion trends voor mannen 2018

Sportieve look

Deze zomer is het ook helemaal verantwoord om sportieve items te dragen buiten het sporten om. Combineer een spijkerbroek met een sportief T-shirt en een sweater, gooi er een paar sneakers onder en je outfit is compleet. Bomberjacks passen hier ook perfect bij en zijn ideaal om bij je te hebben voor die zwoele zomeravonden. Ideaal als je toch wat langer op het terras of in het park wilt blijven zitten dan gepland.

Pastel

Pastelkleuren hoeven zeker niet alleen door vrouwen gedragen te worden. Ook bij ons mannen kunnen pastelkleuren uitstekend staan. Kies bijvoorbeeld voor eerdergenoemd bomberjack in pastelkleur, of een stoere hoodie of pullover. Houd bij het kiezen van de juiste kleur voor je kleding ook rekening met je eigen huids- en haarkleur.

Ben je zelf nog andere toffe trends tegengekomen op het gebied van herenmode voor deze zomer? Laat het ons dan weten!

zomer fashion trends voor mannen 2018 pastel

Post a Comment

#Volg ons op Instagram