Trailer: Gloednieuwe sci-fi actiefilm ‘Upgrade’ belooft heel veel goeds

Upgrade film trailer bioscoop

Trailer: Gloednieuwe sci-fi actiefilm ‘Upgrade’ belooft heel veel goeds

Gloednieuwe sci-fi actiefilm Upgrade van regisseur Leigh Whannell belooft heel veel goeds.

De allereerste trailer voor Saw en Insidious-maker Leigh Whannell’s nieuwe sci-fi thriller Upgrade is nu te checken. En ja, het belooft heel veel goeds en heel veel actie.

Me Logan Marshall-Green, Rosco Campbell en Richard Cawthorne in de hoofdrol, draait het verhaal om een ’technofoob’ die de moord op zijn vrouw wil wreken en zijn eigen verlamming wil genezen met een experimenteel, gevaarlijk computerchipimplantaat, beter bekend als STEM.

“Ik had het idee over een AI computer die een mens bestuurde, terwijl de mens geestelijk nog steeds (bewust) aanwezig was en dus onvrijwillig mee moest doen”, vertelde Whannell, terwijl hij de achtergrond en de inspiratie achter zijn nieuwste project uitlegde. “Het duurde een tijdje om het verhaal en elke stap van het verhaal te ontwikkelen om het te krijgen waar het nu is. Terwijl ik dat aan het doen was, las ik veel over singulariteit en het feit dat computers die deel uitmaken van ons lichaam op komst zijn. Het begon me steeds interessanter te lijken en ik begon er steeds meer geobsedeerd door te raken.”

Je kunt de trailer van Upgrade bovenaan bekijken. De film moet begin juni in de bioscoop verschijnen.

Upgrade film trailer bioscoop

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram