De paus verkoopt zijn heilige Lamborghini Huracàn RWD Coupè koets

De paus verkoopt zijn heilige Lamborghini Huracàn RWD Coupè koets

De paus en het Vaticaan verkopen hun Lamborghini Huracàn RWD Coupè.

 

Het Vaticaan gaat zijn hemelse Lamborghini Huracàn RWD Coupè ter veiling aanbieden in Monaco. Paus Francis zelf schijnt zijn zegen voor de verkoop te hebben gegeven, dus God zegene ons bod!

Gemaakt in het kader van het Ad Personam-programma van de autofabrikant, is de kleur van de auto een variant op de vlag van Vaticaanstad en komt deze in een gebroken wit dat wordt omschreven als “Bianco Monocerus” met contrasterende “Giallo Tiberino”-strepen. De auto beschikt daarnaast over lederen bekleding van Bianco Leda Sportivo, met het logo van het merk op de hoofdsteun.

#Pope gets #Lamborghini and auctions it to rebuild Christian #Iraq

Een bericht gedeeld door Redazione Automoto.it (@automoto_it) op

Het belangrijkste verschil zit hem echter in een persoonlijk tintje van de paus zelf, die de motorkap van de auto heeft ondertekend. De auto bevindt zich in een gloednieuwe staat, is eind 2017 gemaakt en nog nooit gereden, aldus het Vaticaan. Of de paus niet stiekem een rondje ermee heeft gemaakt? Wie zal het zeggen.

De Lamborghini Huracàn RWD Coupè is verkrijgbaar bij de aanstaande Monaco-veiling van RM Sotheby’s en alle opbrengsten van de verkoop gaan naar het Vaticaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram