Nike’s Zoom Fly en Air Force 1 lijken Virgil Abloh’s volgende collabo sneakers te worden

Virgil Abloh x Nike Zoom Fly

Nike’s Zoom Fly en Air Force 1 lijken Virgil Abloh’s volgende collabo sneakers te worden

De Virgil Abloh x Nike Zoom Fly en Virgil Abloh x Nike Air Force 1 lijken onderweg te zijn.

Virgil Abloh x Nike Zoom Fly

Het lijkt erop dat Virgil Abloh later dit jaar in ieder geval twee nieuwe sneakers gaat lanceren met Nike. De Zoom Fly en Air Force 1 zijn opgedoken in die typische stijl, bedacht door de nieuwbakken Louis Vuitton Creative Director.

De Virgil Abloh x Nike hype gaat verder nu er opnieuw een nieuw modelletje of twee is onthuld. Beide gepland om later dit najaar in de winkel te verschijnen, hebben we alvast een kleine preview.

Virgil Abloh x Nike Zoom Fly

Als aanvulling op het volledig zwarte kleurenschema van dee schoen zien we een wit gestikt Swoosh aan de zijkant. De gebruikelijke hangtag van Off-White en het woord “FOAM” zijn uiteraard present, waarbij de laatste natuurlijk wijst op de kenmerkende zool van de sneaker. De Virgil Abloh x Nike Zoom Fly zou ergens in oktober moeten verschijnen voor een verkoopprijs van $ 170.

Virgil Abloh x Nike Air Force One

Virgil Abloh x Nike Air Force 1Er is tevens een nieuw beeld opgedoken van een mogelijke Nike Air Force 1 Low-samenwerking in zwart/wit. Naar verwachting met de release in oktober, is het het paar een toevoeging aan het doorschijnende model van de oorspronkelijke “The Ten”-collectie.

Voor welke ga jij Virgil Abloh x Nike sneakers ga jij?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram