FESTIVAL: Maak dit paasweekend kans op golden tickets voor elrow Town!

elrow town egg hunt amsterdam

FESTIVAL: Maak dit paasweekend kans op golden tickets voor elrow Town!

Zoektocht naar speciale eieren van elrow Town in Amsterdam leidt tot VIP-treatment op het festival. Doe jij mee voor de golden tickets?

elrow town egg hunt amsterdam

elrow, het wereldberoemde entertainmentfestival dat op 8 september haar eerste festivaleditie in Nederland beleeft, geeft op zondag 1 april 2018 mensen de mogelijkheid om twee gratis golden tickets te bemachtigen. Wil jij winnen?

Kleurrijke kip Rowsana, de mascotte van het festival, heeft twee mega-eieren verstopt in Amsterdam en de festivalorganisatie roept partygangers op mee te zoeken. De beloning mag er namelijk zijn: de vinder van het elrow-ei vindt heeft een golden ticket in handen, goed voor twee backstagetickets voor het festival, twintig drankmunten én vervoer heen en terug naar het evenement.

Op de elrow-festivalpagina op Facebook (https://www.facebook.com/events/508190099580756) worden op 1 april vanaf 10:00 uur diverse hints gepost om de zoektocht naar de elrow-eieren gemakkelijker te maken.

Het golden ticket

De vinder van het elrow-ei en daarmee het golden ticket heeft de beschikking over het volgende:

– Twee backstagetickets
– Twintig drankmunten
– Vervoer heen en terug

elrow town egg hunt amsterdam

Over elrow

Op zaterdag 8 september verandert de Amsterdamse NDSM Werf in een overweldigende fantasiewereld met als thema Singermorning als het elrow Town Festival daar neerstrijkt.  Amsterdam is de derde stad ter wereld die het festival aandoet.

Details

Elrow Town Festival 2018
Datum: zaterdag 8 september
Start kaartverkoop: maandag 29 januari
Locatie: NDSM Werf
Tijden: 12:00 – 23:00h
Thema: Singermorning
Muziekstijlen: House, techhouse, techno
Facebook event: Elrow Town Festival – Amsterdam 2018

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram