Dockers en Zach King slaan wederom handen ineen voor heerlijke Spring/Summer 2018 Collectie

Zach King Dockers Smart 360 Flex

Dockers en Zach King slaan wederom handen ineen voor heerlijke Spring/Summer 2018 Collectie

Dockers en Zach King slaan wederom handen ineen voor heerlijke Dockers Spring/Summer 2018 Collectie en campagne.

Zach King Dockers Smart 360 Flex

Yes, de legendarische khaki’s van het merk Dockers zijn wederom onder handen genomen door de digitale tovenaar Zach King en dat levert mooie beelden op. Na het succes van hun eerdere #GameChangersbyDockers campagne, slaan King en Dockers opnieuw de handen ineen voor de gloednieuwe Spring/Summer 2018 campagne en de Dockers Smart 360 Flex. Kijk maar mee onderaan!

Speciaal voor de campagne van de nieuwe SS18 Collectie van Dockers haalde digital legend Zach King alles uit de kast om samen met het Californische label een unieke en uiteraard opvallende 1-minuut durende clip te maken.

De vorige samenwerking met Zach King stond in het teken van de #GameChangersbyDockers herfst/winter campagne. Destijds stonden portretten van het dagelijks leven centraal en kwam de werkfilosofie aan bod van jonge en veelbelovende ondernemers, verantwoordelijk voor het hervormen van de maatschappij met hun innovatieve projecten en ideeën.

Dockers voelt een sterke connectie met deze jonge en getalenteerde ondernemers, omdat ze dezelfde kernwaarden delen: ze gaan op hun gevoel af en zijn zelfverzekerd.

Zach King Dockers Smart 360 Flex

King werd eerder door het Amerikaanse kledingmerk geïntroduceerd als één van de Game Changers tijdens de lancering van de nieuwe Smart 360 Flex, de meest innovatieve khaki’s ooit door het merk gemaakt.

De nieuwe samenwerking biedt een ander perspectief, want in deze gloednieuwe samenwerking heeft Dockers met de steun van het productieteam van Zach een video geproduceerd waarin hij zijn beroemde digitale magie laat zien door middel van een aantal fantastische trucs.

In de clip zien we Zach door de straten van L.A. lopen, terwijl hij ons inspirerend toespreekt. Hij heeft het over de fantastische tijd waarin we leven, de oneindige mogelijkheden die we hebben en het nobele streven om van de wereld een betere plek te maken. Uiteraard is de video voorzien van een aantal grappige must-see trucs. De complete video is binnenkort trouwens te zien via dockers.com.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram