UITGAAN: MADNESS keert zondag 1 april terug in MAD FOX

Madness Mad Fox Amsterdam

UITGAAN: MADNESS keert zondag 1 april terug in MAD FOX

De crazy high-end party MADNESS keert zondag 1 april terug in de luxueuze MAD FOX te Amsterdam.

Nee, het is geen flauwe 1 april-grap. Komende zondag keert high-end crazy party MADNESS terug in Amsterdams’ favoriete club, de MAD FOX. Ben jij erbij?

Club MAD FOX viert komend weekend groot feest met de tweede editie van het evenement MADNESS. Een avond vol bizar entertainment in een Parisian House en Sexy Cirque sfeer, normaliter alleen te bewonderen buiten onze landsgrenzen.

Spraakmakende acts, kleurrijke verrassingen en georganiseerde chaos kenmerken het feestconcept in de award winnende club. MAD FOX brengt een avond vol flitsende energie, waarbij artistieke kwaliteit en originaliteit zoals altijd de boventoon voeren. De dromerige nacht brengt je een sexy cirque stijl die flirt met de nacht, vergezeld door een aantal speciale onaangekondigde gasten en Parijse housemuziek. Als Amsterdam slaapt, verbindt MAD FOX de vossen en nachtvlinders van de stad in de rabbit hole.

MAD FOX is uitgegroeid tot de thuisbasis van internationale dj’s, zoals Sunnery James en Ryan Marciano, David Guetta, Martin Garrix en Black Coffee en trok beroemdheden aan zoals Leonardo DiCaprio, Will.i.am, Richard Madden en Dean en Dan Caten (Dsquared2). Wij verwachten komende zondag dat de party wederom verrijkt zal worden door enkele grote namen en door jou!

Madness Mad Fox Amsterdam

MADNESS at MAD FOX

De avond begint om 23:00 en zal tot een uurtje of 05:00 doorgaan.

Spuistraat 175 | 1012 VN | Amsterdam
Website: Madfoxclub.com
E-mail: info@madfoxclub.com
Telefoon: +31 (0) 20 81 13 377

Madness Mad Fox Amsterdam

Madness Mad Fox Amsterdam

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram