GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor Pacific Rim Uprising

Pacific Rim: Uprising trailer

GIVEAWAY: Win bioscoopkaarten voor Pacific Rim Uprising

Win kaarten x2 voor Pacific Rim Uprising, het vervolg op de sci-fi blockbuster Pacific Rim uit 2013.

Gisteren ging hij eindelijk in première, het langverwachte vervolg op Pacific Rim (2013). In Uprising wordt de wereld bedreigd door gigantische monsters en wederom zullen de Jaeger-robots, bestuurd door getrainde piloten, de strijd met hun aan gaan. Wil jij op onze kosten naar deze film? Lees dan snel verder.

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging.

In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaand door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Pacific Rim Uprising winactieWINACTIE Pacific Rim Uprising!

Win twee gratis biostickets, een origineel ‘Pacific Rim Uprising’ T-shirt of sweater en bekijk deze film samen met iemand naar keuze in de bioscoop.

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘RIM’ en wie weet ontvang jij binnenkort gratis bioscoopkaarten.

Succes!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram