Huawei’s P20 Pro Smartphone krijgt indrukwekkende 40-Megapixel Leica Camera

Huawei P20 Pro Leica Camera

Huawei’s P20 Pro Smartphone krijgt indrukwekkende 40-Megapixel Leica Camera

De Huawei P20 Pro Smartphone krijgt een 40-Megapixel Leica Camera.

Huawei P20 Pro Leica camera

Het laatste nieuws over de nieuwste P20-telefoon van Huawei is bijzonder interessant en betreft de camera van de belgadget. De aankomende P20 Pro smartphone zal namelijk een uniek 3-camerasysteem gebruiken, gemaakt door Leica.

Onlangs publiceerden wij een item over de beste smartphone camera’s van dit moment. Dit lijstje lijkt echter sneller dan verwacht behoorlijk achterhaald te gaan worden, want cameralegende Leica heeft zich bemoeid met de nieuwe Huawei P20 Pro smartphone.

De 3 lenzen aanwezig in de telefoon bevatten een 40-megapixel RGB-lens, een 20-megapixel zwart-witlens en een 8-megapixel-telelens. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de handheld direct tot de top van de telefoonpixels behoort – hij wordt alleen verslagen door de 41-megapixelcamera die wordt gebruikt bij de Nokia 808 en Lumia 1020.

Huawei P20 Pro Leica Camera

Er zijn tevens geruchten over een 5,8-inch scherm dat wordt gebruikt en dubbele SIM-kaartondersteuning, maar we zullen even moeten afwachten of dit ook daadwerkelijk het geval zal zijn als de Huawei P20 Pro officieel wordt gelanceerd op 27 maart.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram