Dit is hoe het is om te vliegen in de First Class-suite van $ 24.000 van Singapore Airlines

First Class-Suite van Singapore Airlines

Dit is hoe het is om te vliegen in de First Class-suite van $ 24.000 van Singapore Airlines

Zo is het om te vliegen in de $ 24.000 First Class-suite van Singapore Airlines.

Tijdens de momenteel lopende “luchtvaartwapenwedloop” kunnen we gerust stellen dat de grote luchtvaartmaatschappijen hun business- en eersteklas-aanbod opvallende upgrades aan het geven zijn. Passagiers hebben tegenwoordig namelijk de mogelijkheid om complete suites voor zichzelf te boeken. Hoe klinkt een $ 24K kostende First Class-suite bijvoorbeeld?

Singapore Airlines is zo’n luchtvaartmaatschappij die de boel graag iets luxueuzer ziet en heeft daarom onlangs een verbazingwekkende eersteklas cabine onthuld, die exclusief beschikbaar is voor vluchten met haar vloot aan Airbus A380-vliegtuigen.

De video hierboven, met dank aan Buzzfeed, geeft een glimp van hoe het is om te reizen met een vlucht van $ 24.000; een enkele vlucht van $ 24.000 welteverstaan. De terugweg kan prima Economy.

Met voldoende ruimte voor zowel een bed als een stoel, zullen zij die vliegen waarschijnlijk vergeten dat ze eigenlijk meer dan 9.000 meter in de lucht hangen in een afgesloten vliegtuig. En wat te denken van de beschikbare downloadsnelheden?!

Bekijk de video bovenaan en boek snel jouw vlucht! Of niet..

First Class-Suite van Singapore Airlines

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram