WONEN: Popster Justin Timberlakeverkoopt zijn heerlijke Soho Penthouse

WONEN: Popster Justin Timberlakeverkoopt zijn heerlijke Soho Penthouse

Popster Justin Timberlake verkoopt zijn heerlijke Soho Penthouse en wij nemen binnen een kijkje.

 

Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel hebben inmiddels een indrukwekkende verzameling vastgoed opgebouwd in de VS, maar onlangs besloten ze om het door Gwathmey-Siegel ontworpen penthouse, dat in 2010 werd gekocht, te verkopen. Wij kijken even binnen!

In het ruime 792 vierkante meter tellende appartement bevinden zich drie slaapkamers en drie-en-een-halve badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een 260 vierkant meter groot balkon dat zich rond het geheel van de flat wikkelt.

Met veel grote ramen, is de penthouse uitgerust met elektrische zonwering om het natuurlijke licht te regelen. De hoofdbadkamer is ontworpen met marmeren vloeren en panelen die helemaal tot aan het meter hoge plafond reiken.

Het appartement schijnt een lange geschiedenis te hebben als het gaat om beroemdheden die op het onroerend goed hebben gewoond. Het gebouw is met 24-uurs deurbeveiliging en privéparkeerplek met een afgelegen ingang natuurlijk erg interessant.

Bekijk het luxueuze appartement hieronder en reken op een prijskaartje van iets minder dan 8 miljoen dollar, zo’n 6,5 miljoen euro.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram