Kijktip: Future Man is de nieuwe sci-fi comedy die je nu moet checken!

Future Man online kijken serie

Kijktip: Future Man is de nieuwe sci-fi comedy die je nu moet checken!

Van de makers van Sausage Party & This Is The End, kun je de hele toffe sciencefiction comedyserie Future Man nu kijken! 

Future Man online kijken serie

Overdag conciërge en ’s nachts fanatiek gamer, totdat hij plotseling bezoek krijgt uit de toekomst en moet tijdreizen om de SOA herpes te stoppen. Hilarisch! Seizoen 1 van de Amerikaanse hitserie Future Man is deze maand eindelijk in Nederland in première gegaan en kijken we nu exclusief via streamingdienst Videoland! 

Niks lekkerder dan een toffe sci-fi waarbij je continu in een deuk ligt van het lachen. Ben je het hiermee eens, dan is Future Man jouw nieuwe verslaving. Geschreven door een aantal guys verantwoordelijk voor de comedy’s Sausage Party en This Is The End, waaronder comedy legendes Seth Rogen en Evan Goldberg, zien we in deze nieuwe serie exact dezelfde flauwe en gortdroge humor terug. Check de heerlijke trailer maar eens.

Future Man

Hoofdrolspeler Josh Hutcherson (Peeta in Hunger Games) is in het dagelijks leven Josh Futturman, conciërge in een laboratorium. Als de dweil aan het einde van de dag wordt weggelegd, begint Josh’s leven pas echt als fanatiek en succesvol gamer. De dagelijkse routine wordt echter overhoop gegooid als hij plots bezoek krijgt uit de toekomst. Hij is dé aangewezen persoon om een invasie te stoppen en zo het uitsterven van de mensheid te voorkomen.

Josh wordt uiteindelijk gerekruteerd door de tijdreizigers Wolf en Tiger, en samen duiken zij het verleden in om de geschiedenis te veranderen. Wat blijkt de oplossing te zijn? Het stoppen van de geslachtsziekte herpes.

Nu Future Man seizoen 1 online kijken

De nieuwe sci-fi comedy, die op IMDb (hyperlink) momenteel wordt beloond met een dikke acht, bestaat uit maar liefst 13 afleveringen. Daarbij heeft seizoen twee zelfs al groen licht gekregen van de productiemaatschappij. Logisch wat ons betreft. Want in alle eerlijkheid, wie geniet er nu niet van een gamende conciërge die moet tijdreizen om herpes te voorkomen?

Royaal voorzien van de typische Seth Rogen humor, waar wij natuurlijk heerlijk op gaan, bestaat de cast verder uit onder andere Eliza Coupe (Happy Endings), Derek Wilson (Preacher), Ed Begley Jr. (St. Elsewhere) en Glenne Headly (Don Jon).

Open snel de laptop, pak je tablet of zet je Smart TV aan en begin vanavond nog met Future Man via online streamingdienst Videoland!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram