Is het nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense scheersysteem geschikt voor elke man?

Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Is het nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense scheersysteem geschikt voor elke man?

Wij bekeken het Wilkinson Sword Hydro 5 Sense scheersysteem, dat zich aan elk gezicht kan aanpassen.

Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Revolutionair, zo wordt het messcherpe en nieuwe scheersysteem van Wilkinson omschreven. De Sword Hydro 5 Sense maakt gebruik van een geavanceerde techniek, waarmee hij geschikt is voor elke gezichtsvorm en dus voor elke gebruiker. Klopt dit in de praktijk? Wij hebben goed nieuws.

Als man zijnde hebben we een meer dan royale keuze uit scheermessen. Het ene scheersysteem oogt nog fraaier dan het ander en de vooruitzichten zijn altijd veelbelovend. Wij bekeken het nieuwe mes van Wilkinson en zijn positief verrast. Het mes glijdt fijn langs de kaak en van een geïrriteerde huid is geen sprake.

Wat direct opvalt aan het nieuwe scheersysteem is inderdaad zijn revolutionaire techniek. De schokabsorberende technologie, het mechanisme dat zich aanpast aan jouw scheerbewegingen en de hypermoderne mesjes & gelreservoirs. De Sword Hydro 5 Sense is geavanceerd en is het eerste scheersysteem dat je kunt personaliseren voor optimaal resultaat. Zo voorkom je die irritante geïrriteerde huid.

Scheerbeurt op maat met de Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Omdat geen gezicht en scheerritueel hetzelfde is, bedacht Wilkinson Sword met de Hydro 5 Sense een scheersysteem dat zichzelf aanpast aan de contouren en bewegingen van de gebruiker. In het handvat vinden we dan ook een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens onze scheerbeurt, en daar reageren de mesjes vervolgens weer op. Neemt de druk af, dan verandert het scheersysteem weer terug naar zijn oorspronkelijke staat. Enorm handig.

Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

De Hydro 5 Sense beschikt echter over nog meer geavanceerde techniek. De schokabsorberende technologie die we zojuist al noemden, zorgt op zijn beurt voor een zachter contact met de huid; óók als we met het mesje extra druk zetten. Dit voorkomt huidirritatie, wat natuurlijk klacht nummer één is bij het scheren. Scheren rondom de kaaklijn is bijzonder lastig met een niet-flexibel scheersysteem, zo weten de meesten onder ons uit ervaring, dus dit systeem van Wilkinson is absoluut een zegen.

Kruidig

Wilkinson Sword Hydro 5 SenseKruidig? Jazeker! De nieuwe Hydro 5 Sense navulverpakkingen met scheermesjes en gelcartridges zorgen voor een verdere verzorging van de huid tijdens en na de scheerbeurt. De ‘comfort’ mesjes zijn voorzien van kruidenextracten, speciaal samengesteld voor de gevoelige huid.

Het ideale Wilkinson Sword Hydro 5 Sense scheersysteem, dat inderdaad geschikt is voor iedere man, is nu verkrijgbaar bij de drogisterij en supermarkt. Op zoek naar meer info? Check de officiële website van Wilkinson.

  • Hydro 5 Sense apparaat incl. 1 Comfort mesje € 9,99
  • Hydro 5 Sense Comfort navulling met 4 mesjes € 16,99

Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram