Haal dit voorjaar het maximale uit je baard met de nieuwe baardgroomingsproducten van Bulldog

bulldog baardverzorgingsproducten

Haal dit voorjaar het maximale uit je baard met de nieuwe baardgroomingsproducten van Bulldog

Dit voorjaar introduceert Bulldog een drietal nieuwe must-have baardverzorgingsproducten voor de moderne man.

bulldog baardverzorgingsproducten

Onlangs maakten we al kennis met de heerlijke huidverzorgingsproducten van Bulldog. De afdeling met baardconnaisseurs van het Britse mannenverzorgingsmerk introduceert op hun beurt nu ook iets nieuws. Maak snel kennis met hun drie nieuwe verzorgingsproducten voor het ultieme baardverzorgingsritueel.

Dat de vrouwen helemaal wild worden van een baard is oud nieuws. Veel mannelijker wordt het immers niet. De baard té wild laten worden is echter not done. Het is belangrijk om het haar op en onder de kaaklijn goed te verzorgen, en daarom dient er minstens één baardverzorgingsproduct in onze badkamer te staan. En als dit dan toch moet, zorg er dan voor dat dit een goed en betrouwbaar product is!

Baardhaar is vaak een stuk dikker en zeker stugger dan het haar op ons hoofd. Daarbij wil het ook voorkomen dat het in aanraking komt met eten en drank – avondje spareribs & bier? Grote kans dat er iets in het baardhaar beland. Belangrijk dus om de boel goed te verzorgen. Het Britse groomingmerk Bulldog helpt ons gelukkig een handje met zijn net gelanceerde en allesomvattende productlijn voor de baard. Oh, en de producten van hen zijn trouwens per definitie diervriendelijk ontwikkeld en zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

bulldog baardverzorgingsproducten grooming review

In een drietal stappen adviseren de Bulldog baardspecialisten ons over hoe we het beste de baard kunnen verzorgen en stylen, en met welke baardverzorgingsproducten je dit kunt doen. Als je een fris ruikende, glanzende en gehydrateerde baard prefereert, dan moet je onderstaande stappen zeker even checken:

Stap 1. Was en gebruik een conditioner

Dat houdt je baard schoon en netjes. De Bulldog Original Beard Shampoo & Conditioner, met onder meer aloë vera, camelinaolie en groene thee, is een shampoo en conditioner ineen. Het is zo samengesteld dat je baard na het wassen zacht en fris voelt en verzorgd is. Dat vinden ze niet alleen bij Bulldog, het blijkt ook uit consumentenonderzoek.

Stap 2. Hydrateer en verzacht

Met de Bulldog Original Beard Oil. Deze voedzame olie hydrateert, verzacht de baard en geeft het een frisse geur. Je baard ziet er gelijk gezonder uit. Ook de huid onder de baard wordt gehydrateerd, wat jeuk tegengaat. Als basis ingrediënten bevat ook de Beard Oil van Bulldog aloë vera, camelinaolie en groene thee.

Stap 3. Style en maak af

bulldog baardverzorgingsproducten grooming reviewVoor de finishing touch kam je met een baardkammetje de Bulldog Original Beard Balm in je baard. Je zult zien dat zelfs de meest warrige baard hiermee knap gestyled kan worden. De balm zorgt bovendien voor een mooie, niet-vettige glans.

Met deze drie must-do stappen en een badkamerkastje voorzien van de Shampoo & Conditioner, Oil en Balm ben jij dit voorjaar op tijd in topvorm voor de eerste festivals. Baard in scherpe conditie, reflecterend brilletje op, ijskoud drankje erbij en gaan!

De drie belangrijkste baardverzorgingsproducten van Bulldog vind je nu exclusief bij geselecteerde Etos-vestigingen en AH.nl. Stay fresh mannen!

  • Original Beard Shampoo & Conditioner 200 ml, Adviesprijs 9,99 €
  • Original Beard Oil 30 ml, Adviesprijs 8,99 €
  • Original Beard Balm 75 ml, Adviesprijs 8,99 €

bulldog baardverzorgingsproducten grooming review

bulldog baardverzorgingsproducten

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram