Een eerste blik op de Virgil Abloh x Nike Air Force 1 “White”

Virgil Abloh x Nike Air Force 1 White

Een eerste blik op de Virgil Abloh x Nike Air Force 1 “White”

Een eerste blik op de Virgil Abloh x Nike Air Force 1 White sneakers.

Virgil Abloh x Nike Air Force 1 White

Het lijkt erop dat de eerste officiële beelden van de volgende Off-White gelabelde, door Virgil Abloh ontworpen samenwerking met Nike is onthuld. Maak kennis met de aankomende AF1 White sneakers.

Wat kun je verwachten van de nieuwe collabo footwear? De “AIR”-tekst op de tussenzool verschijnt allereerst in een contrasterende zwarte opdruk, terwijl de kenmerkende neon-oranje tab wordt aangetroffen bij de vernieuwde metallic zilveren Swoosh – zie je hoe het logo bewust enigszins verkeerd is uitgelijnd ten opzichte van de perforaties van de originele Nike Swoosh-locatie?

Aan de achterkant bedekt een strip de achterste lip tot aan de onderzijde bij de hak, terwijl het interieur is bekleed met een lichtblauwe en iets ontblote schuimvulling en een binnenzool van Off White & Nike. Ten slotte vervangt een witte merktag de rode editie van vorig jaar.

Hoewel er momenteel geen bevestigde releasedatum bekend is, speculeren kenners over een zomerrelease, zo niet kort daarvoor.

Virgil Abloh x Nike Air Force 1 WhiteVirgil Abloh x Nike Air Force 1 WhiteVirgil Abloh x Nike Air Force 1 WhiteVirgil Abloh x Nike Air Force 1 White

Post a Comment

#Volg ons op Instagram