GIVEAWAY: Timberland lanceert nieuwe Flyroam Go en One sneakers en wij geven ze weg

Timberland Flyroam Go sneakers

GIVEAWAY: Timberland lanceert nieuwe Flyroam Go en One sneakers en wij geven ze weg

De nieuwe Timberland Flyroam Go & Flyroam One sneakers zijn nu verkrijgbaar in de winkel en wij geven een aantal paar t.w.v. € 139,95 weg.

Timberland Flyroam Go sneakers

Timberland onthulde onlangs zijn nieuwe One en Go modellen voor de Flyroam-collectie. Net als vorig jaar geven wij een aantal van deze fraaie sneakers weg aan onze lezers. Doe je mee?

De Flyroam collectie is allereerst ontworpen voor mannen die er niet vies van zijn om steden te ontdekken per voet.  Zoals de catchy naam aanduidt, geeft het innovatieve ontwerp de drager bewegingsvrijheid en snelheid door het lichte gewicht. Comfort is dus gegarandeerd.

Timberland Flyroam Go sneakersBeide schoenen zijn ontwikkeld met de AreoCore aerodynamische zolen, een uniek systeem dat bewezen energieteruggave en duurzaamheid biedt. Heb je een behoorlijke afstand voor de boeg, dan kun je met de Flyroam in stijl de looppas opvoeren. Beide modellen zijn beschikbaar in een lijn van neutrale aardkleuren, zoals we dat van het legendarische merk gewend zijn.

Ondanks dat de twee Flyroam sneakers veel overeenkomsten hebben, zijn er uiteraard ook verschillen. Lees mee en bedenk welke van de twee uitvoeringen jij het liefst zou willen winnen!

Timberland Flyroam Go

De Flyroam Go is de ultieme schoen om door de stad te navigeren. Het bovenste deel is gevormd van een enkel stuk van gewoven jacquard, wat het een strakke, slanke pasvorm geeft. Door de unieke constructie heb je stevig support, terwijl de schoen toch licht aanvoelt. Door de stretch blijft het bovenste deel bovendien ademend en comfortabel. De sok-achtige rand rond de enkels zien we tegenwoordig bij veel hype sneakers en zorgt voor easy access. De rubberen zool eronder dempt elke stap.

Timberland Flyroam Go sneakers

De ronde veters zijn een knipoog naar het avontuurlijke outdoor erfgoed van het merk en zorgt in combinatie met de naadloze oogjes bij de veters voor een moderne uitstraling. Het leren stuk met branding op de hiel maakt het strakke ontwerp af.

Timberland Flyroam One

De Flyroam One is een meer klassieke lage sneaker met een tonale kleur en contrasterende witte rubberen zool. De schoen is gemaakt van ruw getextureerd suède, overlapt door delen van zacht en soepel suède. Dit suède wordt alleen gesneden van de hoogste kwaliteit van premium leer van de LWG Silver-rated lederfabrieken, dus een fijne pasvorm is gegarandeerd.

Timberland Flyroam One sneakers

De wisselende texturen worden aangevuld met subtiele stiksels, en afgemaakt met een vulling en treklipje bij de hiel. De veters zijn geregen door naadloze oogjes met enkele bronzen oogjes aan de bovenkant. De Flyroam One sneakers zijn gemaakt met Timberland’s Ortholite ergonomisch voetbed, die demping en comfort bieden bij elke stap. Hij heeft wellicht een iets minder sportieve uitraling dan de Go, maar is met zijn luxe materialen en fijne pasvorm minstens zo geschikt voor de urban travellers onder ons.

Win de Timberland Flyroam Go of One sneakers

Timberland Flyroam One sneakersDe coole, urban uitstraling van beide sneakers illustreert natuurlijk de hoge functionaliteit van de Flyroam collectie: lichtheid en beweeglijkheid. Voor welke van de twee toffe Timba’s ga jij?

Doe heel simpel mee door ons een mailtje te sturen via info@mannenstyle.nl met de titel “Flyroam”. Vertel hierin welke maat je hebt en welk model jij het tofst vindt en je dingt mee naar een paar van deze hele gave Flyroam’s t.w.v. € 139,95!

Meedoen kan tot 23 maart, dus check snel hier welke maat en welk model jij zou willen winnen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram