Kijktip: Een gloednieuw seizoen van ‘Nieuwe Buren’ kijk je vanaf vandaag online!

nieuwe buren seizoen 3 online kijken

Kijktip: Een gloednieuw seizoen van ‘Nieuwe Buren’ kijk je vanaf vandaag online!

Vanaf 2 maart is een gloednieuw seizoen van de populaire Nederlandse serie Nieuwe Buren exclusief te zien via Videoland!

nieuwe buren seizoen 3 online kijken

Bereid je voor op nieuwe personages en schrikbarende plotwendingen in de Zonnewijk. Het derde deel van Nieuwe Buren is vanaf vandaag namelijk exclusief te zien via streamingdienst Videoland!

In het gloednieuwe derde seizoen van Nieuwe Buren zijn we getuige van een reeks verrassende wendingen en maken we kennis met de nieuwe personages die hier verantwoordelijk voor zijn. Onder andere Abbey Hoes, Tibor Lukács en Fockeline Ouwerkerk maken hun debuut in de serie als ‘het nieuwe gezin’. Uiteraard keert Bracha van Doesburgh terug als Eva en pakt Daan Schuurmans weer vertrouwd de rol van Peter op. Kunnen ze nu eindelijk gelukkig zijn als gezin?

Nieuwe Buren seizoen 3 (spoiler alert!)

Nadat Eva en Peter in seizoen twee de confrontatie met Steef (Thijs Römer) hebben overleefd, vervolgen zij hun leven in de Zonnewijk. Eindelijk zijn zij een compleet gezin met hun kleine Roos. De officiële adoptie is in gang gezet en de toekomst ziet er rooskleurig uit, maar voor hoelang? Als de nieuwe buren Milo (Lukács) en Anouk (Ouwerkerk) met hun dochter Fay (Hoes) in de buurt komen wonen, lijkt de onrust opnieuw te beginnen. Al snel wordt namelijk duidelijk dat het nieuwe koppel meer lijkt te weten over de biologische ouders van Roosje. Ondertussen ontdekt de dochter van de nieuwbakken buren dat de wijk waarin zij zijn komen wonen helemaal niet zo saai en onschuldig is als aanvankelijk gedacht…

Nu Nieuwe Buren seizoen 3 online kijken

Nieuwe Buren seizoen 1

De Nederlandse dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort, waarin het verhaal van twee echtparen wordt verteld. Zij zijn op zoek naar geluk, maar zien hun leven veranderen in een ware nachtmerrie. Als de hoogzwangere Eva en Peter naar Almere verhuizen om daar hun bestaan als gezin op te bouwen, slaat het noodlot toe. Eva bevalt veel te vroeg en het kindje komt te overlijden. Ze vinden steun bij hun nieuwe buren Rebecca en Steef, en aanvankelijk ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee stellen. Uiteindelijk worden niet alleen lief en leed gedeeld, maar ook het bed. De levens van de twee echtparen raken steeds meer in elkaar verstrengeld en grenzen worden verlegd totdat er geen weg meer terug is.

Ben jij nog niet begonnen aan de serie, ga er dan lekker voor zitten en bekijk hier seizoen 1.

Het derde seizoen van de Nederlandse hit-serie telt tien afleveringen en is gebaseerd op een origineel scenario van Karin van der Meer, Dorien Goertzen, Marnie Blok en Susan Stam.

Open snel de laptop, pak je tablet of zet je Smart TV aan en begin vanavond nog met Nieuwe Buren seizoen 3 via online streamingdienst Videoland!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram