Festival Preview: De line-up voor het Amsterdam Open Air Festival 2018 is bekend!

Amsterdam Open Air Festival 2018 line-up

Festival Preview: De line-up voor het Amsterdam Open Air Festival 2018 is bekend!

De line-up voor het Amsterdam Open Air Festival 2018 is bekend gemaakt. Vergeet jij je tickets niet te bemachtigen?

Amsterdam Open Air Festival 2018

Foto: Joni Israeli

Op zaterdag 2 en zondag 3 juni is het weer tijd voor het meest populaire festival van Amsterdam en misschien wel dat van Nederland. De achtste editie van Amsterdam Open Air vindt dan namelijk plaats en wij hebben de vers van de pers onthulde line-up.

Op zowel de zaterdag als de zondag kunnen we kiezen uit maar liefst negen stages in het Amsterdamse Gaasperpark. Terwijl het zonnetje hoog staat en we genieten van de zomerse vibes, vinden we bij de diverse stages allereerst een internationale mix van de snelst rijzende sterren van dit moment. Combineer dit met de eveneens optredende oudgedienden, de grootste beloftes en lokale talenten, en AOA 2018 is bij voorbaat al om je vingers bij af te likken. Van Maya Jane Coles tot Boys Noize, van Sigma tot Dave Clarke, en van Ronnie Flex & Deuxperience tot Hot Since 82, het wordt weer een memorabel feestje.

In totaal verwelkomt AOA 2018 zo’n 150 artiesten in het Gaasperpark. Onder meer De Sluwe Vos b2b Paul Woolford (UK), Jarreau Vandall, Malaa (FR), Kris Kross Amsterdam, Bizzey, Jax Jones, DJ Tennis (FR), Juan Sanchez, Girls Love DJs, Joe Kay (US), Moksi en Omar S vinden we terug op het lijstje. Daarnaast verwelkomt het festival ook een groot aantal live acts, zoals: Jonna Fraser & Band, Matador, Sam Feldt, Fjaak, Yung NNelg, Karenn, Detroit Swindle en Agents of Time.

Net zoals bij de voorgaande zeven uitverkochte edities, ontpopt Amsterdam Open Air zich ook dit jaar weer tot een smeltkroes van vrijwel alle stijlen van house. Tech house, deep house, techno, eclectic, UK, hiphop, disco en verschillende Afrikaanse en Arabische muzikale stijlen komen allemaal aan bod. Daarnaast biedt het festival een uitgebreid aanbod aan urban en hiphop.

Klik hier voor de volledige line-up per stage.

Foto: Niels de Vries

Amsterdam Open Air camping

De AOA camping is er ook dit jaar weer voor hen die het festival maximaal willen beleven. Heb jij een campingplek weten te bemachtigen, dan kun je drie avonden op rij genieten van de Camping Stage, de Silent Disco en de Music Lounge alvorens je jouw tent – of die van een ander – induikt.

Early Access Day Ticket Sale Amsterdam Open Air Festival 2018

Tot 26 februari 23:59 kun jij je inschrijven voor de ‘Early Access Day Ticket Sale’. Deze early access start op 28 februari om 12:00 en is dus alleen toegankelijk wanneer je je hier van te voren voor hebt ingeschreven. Een must als je teleurstelling wil voorkomen!

Locatie: Gaasperpark Amsterdam
Datum: 2 & 3 juni 2018
Tijd: 12:00 – 23:00 uur
Weekend tickets: uitverkocht
Campsite Weekender incl. Festival Entrance: € 124,75
Campsite: € 39,50
Early Bird Saturday ticket: € 49,50
Early Bird Sunday ticket: € 49,50
Saturday ticket: € 54,75
Sunday ticket: € 54,75
De camping is geopend van vrijdag 1 tot maandag 4 juni.

Check amsterdamopenair.nl voor tickets, line-up en meer informatie over Amsterdam Open Air Festival 2018.

Foto: Christ Clijsen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram