Deze $6.000 smart toilet speelt muziek, spoelt door op commando en verwarmt de bril

Kohler Numi smart toilet

Deze $6.000 smart toilet speelt muziek, spoelt door op commando en verwarmt de bril

Deze $6.000 kostende Smart Toilet van Kohler speelt muziek, spoelt door op commando en verwarmt de bril.

Kohler Numi smart toilet

De technologische wereld is de afgelopen jaren geobsedeerd door het ‘Internet of Things’ (IOT), waardoor elke centimeter van ons huis langzaam een ​​slimme, digitale transformatie ondergaat; behalve één plek – het toilet. Tot nu althans.

Onze vrienden in Japan genieten eigenlijk al jarenlang van constant evoluerende toiletten die zijn geladen met een eindeloze lijst van high-tech functies, maar voor de rest van de hele wereld veranderde er weinig. Dat gaat veranderen, want Kohler heeft een avant-gardistisch toilet geïntroduceerd waarmee de badkamer of het toilet de favoriete plek in huis wordt.

Dit nieuwste hightech Numi-toilet werd vorige maand tentoongesteld gedurende CES 2018 en is een state-of-the-art toilet met een aantal verbluffend slimme functies en technische trucjes.

kohler numi smart toilet

Het nieuwste model van het intelligente toilet van Kohler is voorzien van een verwarmde stoel, luidsprekers met draadloze streamingmogelijkheden, Bluetooth-mogelijkheden, een warme luchtdroger, warmwaterreiniging, een roestvrijstalen toiletborstel met UV-ontsmetting, automatische spoeling, handsfree deksel, automatisch ontgeuring, touchscreen afstandsbediening, voetenwarmer, nachtlampje, omgevingsverlichting en instelbare watertemperatuur, druk en spray. Missen we nog iets? Ja!

kohler numi smart toilet

Wat het vergelijkbaar maakt met de nieuwste reeks connected huishoudelijke apparaten, is echter de compatibiliteit met digitale stemassistenten voor het bedienen van de verschillende functies. kohler numi smart toilet remoteHet slimme toilet sluit namelijk ook aan op de nieuwe Kohler Konnect, waarmee de gebruiker niet alleen toegang heeft tot de verschillende functies van het toilet met behulp van virtuele assistenten zoals Alexa en Siri, maar ook verschillende instellingen vooraf instelt met een aangewezen app.

Zelfs voordat je de badkamer binnengaat, kun je ervoor zorgen dat het toilet wordt voorbereid met je voorkeursinstellingen: verwarm de bril alvast en laat de luidsprekereenheid je favoriete nummer afspelen.

Cool, hè? Het nieuwe slimme Kohler Numi smart toilet zal later dit jaar in de verkoop gaan met een prijskaartje van – en dat is misschien iets minder cool – $ 6.000.

kohler numi smart toilet

Post a Comment

#Volg ons op Instagram